Αποκλειστική φωτογραφία – Αυτοί είναι οι εκτελεστές της Ζακύνθου

Ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας των εκτελεστών πυροβόλησε αλλεπάλληλες φορές εναντίον του ζευγαριού, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 37χρονη, η οποία έπεσε από την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο σύζυγός της, και ήταν ο στόχος των δολοφόνων. Στην αποκλειστική φωτογραφία με τους δύο δράστες της δολοφονίας που εξασφάλισε η ΕΡΤ, φαίνονται τα δύο άτομα να φοράνε λευκά κράνη και μαύρα ρούχα. Το φωτογραφικό ντοκουμέντο είναι λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκτέλεση.

 

 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ζακύνθου, εντόπισαν από κάμερες ασφαλείας την διαδρομή που ακολούθησαν μετά την δολοφονία και διαπίστωσαν πως διέφυγαν από το νησί με φουσκωτό από την παραλία Πόρτο Ζόρο. Με το σκάφος πέρασαν απέναντι στην Κυλλήνη και οδικώς έφτασαν στην Αττική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι εκτελεστές είναι Έλληνες και είχαν μεταβεί στη Ζάκυνθο τρεις ημέρες πριν το στυγερό έγκλημα. Η μοτοσικλέτα και το πιστόλι της δολοφονίας δεν βρέθηκαν, από τους κάλυκες που βρέθηκαν στο πεδίο της εκτέλεσης διαπιστώθηκε πως το όπλο δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλες έκνομες ενέργειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Λάκης Λαζόπουλος: «Έπρεπε να πάμε στο εξωτερικό για θεραπεία…»

Στον ανακριτή σήμερα η οικογένεια Κουτσολιούτσου. Ορατή η προφυλάκιση