Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Μετά τη Λάμψη έκανα να δουλέψω 15 χρόνια στην τηλεόραση»

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για τη “Λάμψη” αλλά και για τη νοοτροπία που υπάρχει στην Ελλάδα για όσους ηθοποιούς έχουν παίξει σε κάποια επιτυχημένη σαπουνόπερα.

 

 

 

 

 

 

 

Η μεγάλη επιτυχία και η πολλή κίνηση οδηγεί στην ακινησία;

Η επιτυχία είναι μια κατάσταση που πρέπει να μάθεις να τη διαχειρίζεσαι. Το εύκολο είναι να συμβεί μια μεγάλη επιτυχία, το δύσκολο είναι να κρατηθεί. Πάντα θέλει επιλογές και τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα θέλουμε. Στην αρχή εξαργυρώθηκε η επιτυχία της τηλεόρασης στο θέατρο, έπαιξα αρκετά κι ωραία πράγματα, αλλά δεν ερχόταν πάντα η επόμενη επιτυχία στην τηλεόραση, σε μένα έκανε να έρθει 15 χρόνια μετά τη “Λάμψη”.

Κάνεις τηλεόραση μετά από 15 χρόνια;

Ναι, κι όχι μόνο εγώ, απ’ όσο ξέρω και πολλοί άλλοι συνάδελφοι. Ίσως είναι η νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα, αν παίξεις σε μια επιτυχημένη σαπουνόπερα, δεν θα σε πάρουν να πρωταγωνιστήσεις σε μια ταινία του Κέντρου Κινηματογράφου, γιατί είσαι τηλεοπτικός “σταράκιας”, δεν έχει λειανθεί αυτό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μήπως σε κάποιους το συγχωρούν και σε άλλους όχι;

Μπορεί να είναι κι έτσι… Γιατί συγχωρείται στον έναν κι όχι στον άλλον, πάλι είναι ζήτημα μιας σειράς γεγονότων, καταστάσεων, γνωριμιών… Έχω παρατηρήσει να κόβεται εκπομπή από κάποιον και μετά αυτός που του την έκοψε να ψάχνει να του βρει καινούργια και να του βρίσκει. Σ’ εμένα δεν θα γινόταν αυτό, όπως κι έγινε, μας έκοψαν τη «Λάμψη», κι έκανα 15 χρόνια να δουλέψω στην τηλεόραση, χωρίς να είμαι ο υπεύθυνος του αποτελέσματος, δεν ήμουν ούτε ο σκηνοθέτης, ούτε ο παραγωγός. Μπορεί να είμαι και ο μόνος που ξαναβρήκε δουλειά στην τηλεόραση, μετά από τόσα χρόνια, από τα παιδιά που ήμασταν τότε στο σίριαλ. Αυτό συνέβη, γιατί έπεσα επάνω σ’ έναν άνθρωπο που δεν ήταν κομπλεξικός κι είπε: “Θέλω στη δουλειά μου κάποιον που έχει αυτή την εμπειρία”, μιλάω για τον Αντρέα Γεωργίου. Προφανώς σκέφτηκε ότι του είμαι χρήσιμος εξαιτίας της εμπειρίας, αλλά και της προσωπικότητας που έχω τώρα σ’ αυτή την ηλικία, μετά από τόσα χρόνια. Ήθελε ηθοποιούς, ήθελα δουλειά… Έτσι έγινε. Ήταν μια ευτυχής συγκυρία. Ο ρόλος μου κρύβει ανατροπές, θα φτάσει σ’ ένα σημείο δύσκολο. Έχει εμπλουτιστεί με νέους ρόλους και ηθοποιούς το σίριαλ, ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι δύσκολος, είναι πολύ δύσκολο να κρατηθούμε στα περσινά επίπεδα, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, ο καθένας θα πάρει την πίτα που του αναλογεί, υπάρχει μια δικαιοσύνη, αόρατη, το κοινό επιλέγει να δει το αγαπημένο του σίριαλ. Πιστεύω να πάμε εξίσου καλά.

 

 

 

 

Πληροφορίες από το Λοιπόν

One Comment

Leave a Reply
  1. Δυστυχώς στη χώρα μας,μόνο οι παρέες επιβιώνουν,αν δείτε στο παρελθόν μετριότατοι ηθοποιοί επαιζαν συνεχώς σε διαφορετικές σειρές μόνιμα οι ιδιοι,πήγαιναν πακέτο,ηταν κολλητοί και το εβαζαν ορο οταν ο παραγωγός ηθελε εναν λόγω ονόματος αυτός κουβαλούσε και τους κολλητούς για ασφάλεια και στήριξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αγνώριστη η Νατάσα Παζαΐτη στο Μόναχο – Ο καρκίνος του μαστού και…

Κορονοϊός: «Γρίφος» ο αριθμός των παιδιών στις σχολικές αίθουσες