Άρπαξαν 13 εκατ. ευρώ απο την εγγονή του Παπαστράτου για να λύσουν μάγια

Θύμα δύο επιτήδειων γυναικών έπεσε η η Ντονατέλα Πόλι, εγγονή του Τάσου Παπαστράτου, αρχικού ιδιοκτήτη της γνωστής καπνοβιομηχανίας. Επί έξι χρόνια, η καθαρίστριά της και μια “λευκή μάγισσα” είχαν καταφέρει να τη μετατρέψουν σε υποχείριό τους, “ποτίζοντάς” την με παραισθησιογόνες ουσίες, όπως είναι ο μανδραγόρας και η ντατούρα. Αποτέλεσμα; Της πήραν περίπου 13 εκατ. ευρώ πείθοντάς την πως είναι το “αντίτιμο” για να λυθούν τα μάγια που κάποιοι της είχαν κάνει!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Οι δύο γυναίκες εκμεταλλευόμενες την ευάλωτη συναισθηματική κατάσταση που βρισκόταν η γυναίκα και την εμπιστοσύνη που έδειξε στην καθαρίστρια την οποία θεωρούσε φίλη της, άρχισαν από το 2001 να της αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία, όπως της έλεγαν, απαιτούνταν ώστε η “λευκή μάγισσα” να ενεργοποιήσει τις… δυνάμεις της και να λύσει τα μάγια που δημιουργούσαν προβλήματα στις σχέσεις της ή απειλούσαν τη ζωή των δικών της. Η “Realnews” αναφέρει πως το μεγάλο κόλπο οι δύο καταδικασμένες πλέον σε πρώτο βαθμό για απάτη την έστησαν την περίοδο που πωλήθηκε η κραταιά καπνοβιομηχανία και η Ντονατέλα Πόλι εισέπραξε ένα μεγάλο ποσό ως μέτοχος αυτής. Κατάφεραν τότε να της αποσπάσουν 3 εκατ. ευρώ πείθοντάς την ότι η πώληση ήταν “μεταφυσική” και επιτεύχθηκε χάρη στις δυνάμεις της “λευκής μάγισσας”.

 

 

 

Η απάτη αποκαλύφθηκε από την καθαρίστρια το 2007, η οποία τα «έριξε» όλα στη συνεργό της. Και αυτό το έκανε όχι γιατί μετανόησε, αλλά γιατί η “μάγισσα” αποφάσισε να αποχωρήσει, φοβούμενη ότι πλέον θα αποκαλυφθούν. Συνεπώς θα σταματούσε το “ξεζούμισμα”. Έτσι προσπάθησε να της “πουλήσει” ότι τη βοηθούσε, προκειμένου η ίδια να συνεχίσει να της αποσπά χρήματα. Η Ντονατέλα Πόλι όμως δεν πείστηκε. Μετά τη μήνυση που κατέθεσε, οι δύο γυναίκες καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 10 χρόνια κάθειρξη η καθεμία, με τη “μάγισσα” να πηγαίνει φυλακή, καθώς το δικαστήριο δεν της χορήγησε ανασταλτικό στην έφεση. Η υπόθεση θα εκδικαστεί τώρα σε δεύτερο βαθμό στο πενταμελές Εφετείο.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“Βig Brother” – Σε σοκ η μάνα του Αντώνη “Είμαι κλονισμένη. Δεν είναι αυτός ο γιός μου”

Αστυνομικός απήγαγε άντρα στην Αργυρούπολη με σκοπό να του αποσπάσει 40.000 ευρώ