Όλο το παρασκήνιο-Άλλες δύο αποχωρήσεις διευθυντών στο Mega προσεχώς

Βαθιά θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο της ενημέρωσης στο Mega. Αυτό μου έλεγε χθες άνθρωπος που γνωρίζει τι γίνεται στη Συγγρού και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω.  

 

Από το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής σας είχα γράψει για την παραίτηση Μιχελάκη που οριστικοποιήθηκε χθες. Πήραν clopy paste το ρεπορτάζ ως πρωτογενές…

Ζεστό ρεπορτάζ ΤΩΡΑ-Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μιχελάκης απο το Mega

 

 

 

  • Υπήρξε έντονη διαφωνία Μαλέλη – Μιχελάκη με φόντο τα πολύ χαμηλά νούμερα του δελτίου ειδήσεων και ο δεύτερος οδηγήθηκε στην έξοδο. Όχι μόνος του… Απ’ ότι έμαθα κινδυνεύουν και οι θέσεις του Βασίλη Θωμόπουλου αλλά πολύ περισσότερο του διευθυντή ενημερωτικών εκπομπών Ανδρέα Παναγόπουλου που λέγεται πως ήδη κοιτάει προς την ΕΡΤ.

 

 

Αμετακίνητος στη θέση του και ίσως αναβαθμιστεί ο διευθυντής σύνταξης Στράτος Μπαλής. Οι έντονες διαφωνίες στον ενημερωτικό τομέα που είχαν ως αποτέλεσμα την παραίτηση Μιχελάκη πριν καν ο πρώην υπουργός συμπληρώσει μήνα στην θέση του είχαν να κάνουν και με τα πρόσωπα που θα συνεχίσουν του χρόνου στην εκφώνηση των δελτίων ειδήσεων αλλά και στη φυσιογνωμία του δελτίου.

 

 

 

Ο χρόνος πιέζει ενώ υπάρχουν και αυτοί που πιέζουν τον Νίκο Ευαγγελάτο να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ταυτόχρονα με επιτελική θέση. Όπως σας έχω γράψει προς το παρόν ο δημοσιογράφος δηλώνει πως θέλει να συνεχίσει το επιτυχημένο live news ενώ δεν δείχνει διατεθειμένος στην παρούσα φάση τουλάχιστον να εμπλακεί στα διοικητικά του Μεγάλου Καναλιού.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θανάσης Τσαλταμπάσης-Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του

Πένθος-Νεκρός ο σύζυγος της Κορίνας Πατέλη