Στο στρατηγείο του Νίκου Κοκλώνη-Οι εξαγορές βόμβες, οι μεταγραφές και οι συμφωνίες

Όχι ένα ούτε δυο αλλά σε τρία “τηλεοπτικά μαγαζιά” αναμένεται να υπογράψει φέτος παραγωγές, η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη. Την ώρα που ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτσαλί, βουλιάζει στα χρέη και σιγά σιγά αποχωρεί απο την Ελληνική αγορά ένας Έλληνας 100% με όραμα, τρέλα και διάθεση για επενδύσεις σε έναν χώρο λαβωμένο απο την κρίση, δημιουργεί νέα δεδομένα.

 

 

 

 

  • Ο Κοκλώνης που κάποιοι στην αρχή πίστευαν ότι “χώνει” χρήματα αποκλειστικά και μόνο για την προσωπική προβολή του, αναδεικνύεται σε παράγοντα της τηλεοπτικής πιάτσας. Πέρα απο το ΟΡΕΝ η εταιρεία του έχει προχωρήσει σε συμφωνίες με δυο ακόμη τηλεοπτικούς σταθμούς.  Και δεν είναι μόνο αυτό. Ένα μεγάλο μέρος έμπειρων στελεχών των καναλιών έχει συμφωνήσεί μαζί του και όπως όλα δείχνουν απο τον Σεπτέμβριο αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της πιάτσας.

 

 

Δεν μένει όμως μόνο στην τηλεόραση. Ο Νίκος συμφώνησε και εξαγόρασε απο τον Κυριακού το περιοδικό “ΟΚ” αλλά και την “daily mirror” για την χώρα μας ενώ αναμένεται με την συνδρομή ενός πολύπειρου στελέχους απο την μιντιακή αγορά να στήσει και τμήμα digital, μιας και είναι παιδί του Ίντερνετ. Είναι σημαντική επίσης η συμφωνία του ώς authorized producer agent του Netflix στη χώρα μας. 

 

Μην ξαφνιαστείτε αν στο τέλος δείτε να δημιουργεί πλατφόρμα -πως το Netflix-με την δική του υπογραφή. Την ίδια ώρα πολλοί αναρωτιούνται για τα χρήματα του.Πώς τα βρίσκει. Τι κάνει.

Η απάντηση είναι απλή. Και θα μπορούσαν αυτοί που γράφουν αρλούμπες να είχαν απλά… ρωτήσει για να μάθουν. Ο Νίκος έχει προχωρήσει σε μια Αμερικανική μορφή συμφωνιών με αντάλλαγμα είτε τα έσοδα από την τοποθέτηση προϊόντος είτε όλο τον διαφημιστικό χρόνο. Αυτό τι σημαίνει; Πώς όταν τα προϊόντα του είναι εμπορικά και καταφέρνουν μεγάλες τηλεθεάσεις τόσο μεγαλύτερο είναι το κέρδος του. Η διαφορά του είναι πως ότι βγάζει τα επανεπενδύει. Σε αντίθεση με άλλους που μετά απο χρόνια τα μαζεύουν δεν πληρώνουν και κηρύτουν πτώχευση.

 

Αυτά για να μην έχουν κάποιοι… απορίες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορονοϊός ΤΩΡΑ-Έπεσε στους 45αρηδες ο μέσος ηλικιακός όρος των κρουσμάτων στη χώρα

ΕΚΤΑΚΤΟ-Έπεσε αεροπλάνο σε σπίτι στην Πρώτη Σερρών