Πρεμιέρα Βέρτη-Ακυρώσεις, απαγορεύσεις, αγωνία και … Δενδροπόταμος

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και υπό το φόβο ενός τοπικού lockdown στη Θεσσαλονίκη λόγω του επιβαρυμένου επιδημιολογικού φορτίου έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στη συμπρωτεύουσα ο Νίκος Βέρτης. Κι εμείς εκεί… απο τρία διαφορετικά σημεία. Και σας δίνουμε όλο το πλούσιο παρασκήνιο.

  • Ήταν μια διαφορετική πρεμιέρα από κάθε άποψη… Τις τελευταίες δύο μέρες έμαθα μάλιστα πως υπήρξαν αρκετές ακυρώσεις πελατών υπό τον φόβο του κορονοϊού. Το μαγαζί δεν γέμισε ενώ πολλά τραπέζια είχαν μια cult υπογραφή.  Την υπογραφή απο τον τιμημένο Δενδροπόταμου.

 

 

 

 

 

 

Όλο το προσωπικό το χθεσινό βράδυ της πρεμιέρας φορούσε μάσκες ενώ οι λουλουδούδες πλαστικές ασπίδες που κάλυπταν όλο το πρόσωπο. Η έναρξη ήταν διαφορετική.

Από τους μετρ είχαν δοθεί οδηγίες στους πελάτες να μην σηκώνονται από τα τραπέζια ενώ το πρόγραμμα άνοιξε με … τραγούδι Δημήτρη Χορν και στη συνέχεια ο Βέρτης χορεύοντας χασάπικο βγήκε στην πίστα λέγοντας το «Αστέρι μου» το τραγούδι που τον κατέβασε από την Θεσσαλονίκη στη Αθήνα.

  • Αμέσως μετά απηύθυνε έκκληση  στο κόσμο να τηρεί με ευλάβεια τα μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού. Υπάρχει μεγάλη αγωνία μαθαίνω στην επιχείρηση καθώς εάν ισχύσει τοπικό lockdown ίσως και το επόμενο Σαββατοκύριακο το Παρασκευοσάββατο της πρεμιέρας Βέρτη ίσως είναι και το φινάλε του σχήματος…

Οσο για τις καταναλώσεις και τον τζίρο; ΤΡΑΓΩΔΙΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

«Όταν έκλεισε το Alter βίωσα άμεσα και βίαια τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης»

Ακρωτηριάστηκε η Έρρικα Πρεζεράκου-Οι γιατροί το πάλεψαν αλλά…