Ποια μέτρα; Δείτε τι συνέβη στην αρπαχτή του Αργυρού στη Χαλκιδική

Δεν έχουν απλά χαλαρώσει… αλλά την ώρα που το δεύτερο κύμα είναι εδώ κάποιοι στον βωμό του κέρδους θυσιάζουν την υγεία μας αλλά και την δική τους. Ναι και την δική τους. Δείτε εικόνες χθές αποκλειστικά απο την αρπαχτή του Αργυρού στην Χαλκιδική. Και είναι το δεύτερο διήμερο. Τα ίδια συνέβησαν και την προηγούμενη εβδομάδα. 

 

 

 

 

  • Ο κόσμος είναι πολύς και δεν τηρείται κανένα μέτρο προστασίας. Αν εξαιρέσεις το προσωπικό που φοράει τα πλαστικά μασκίδια, όλοι οι άλλοι είναι χύμα και ο ένας πάνω στον άλλον.

 

 

 

Και μετά μου λέτε εσείς ότι ο Έλληνας καταλαβαίνει τον κίνδυνο και πώς για όλα φταίει το άνοιγμα των συνόρων ε; Κι εγώ αναρωτιέμαι. Αν ένας απο τους 1000 που είναι σοτν χώρο είναι ασυμπτωματικός και κολλήσει καμιά 300αριά εκεί μέσα… πώς θα γίνει η ιχνηλάτηση τους μετά; Δείτε εικόνες λίγες ώρες μετά την σύλληψη του υπευθύνου στη συναυλία του Μάλαμα στην Καβάλα:

 

 

One Comment

Leave a Reply
  1. Ο Αργυρός κάνει τη δουλειά του και δεν μπορεί να σταματήσει να τραγουδάει και να λέει στο κόσμο να κρατά τις αποστάσεις αυτό οφείλουν να το κάνουν οι ίδιοι ή άνθρωποι οι οποίοι έχουν οριστεί για αυτό…και η έκφραση στο βωμό του κέρδους,τι ακριβώς σημαίνει?ότι δεν πρέπει να ξαναδουλέψει ποτέ…το ότι είναι γνωστός και επιτυχημένος δεν σημαίνει ότι μπορεί κι ότι θέλει να σταματήσει να εργάζεται…η τήρηση όλων των μέτρων είναι σε ευθύνη των ίδιων των ανθρώπων και του μαγαζιού…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μόνο εδώ: Βραδινή έξοδος του σκαφάτου Βέρτη στη Σκιάθο

Τον βρήκαν πρίν απο λίγο νεκρό στο Πόρτο Ράφτη-Πρόκειται για τον…