Κορονοϊός ΤΩΡΑ-Έτσι γίνεται η διασπορά. Θετικός στη Ρόδο καλεσμένος απο τον γάμο στη Θεσσαλονίκη

Γιατί “χτυπιούνται” οι επιστήμονες για την διασπορά στην κοινότητα; Δείτε ένα πραγματικό παράδειγμα και θα το καταλάβετε καλύτερα. Θετικός στο κορονοϊό βρέθηκε χθες υπάλληλος σε υπηρεσία του δήμου της Ρόδου, γεγονός που κινητοποίησε αμέσως τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες της περιοχής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Σύμφωνα με το rodiaki ο εργαζόμενος, είχε μεταβεί τις προηγούμενες μέρες, σε κοινωνική εκδήλωση-γάμο που έγινε στη Βόρειο Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη και όπως όλα δείχνουν η μετάδοση του ιού έγινε είτε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, είτε στη διάρκεια του ταξιδιού. Ο ίδιος δεν έχει ιδιαίτερα συμπτώματα, αλλά τέθηκε άμεσα σε καραντίνα. Η εξέταση (τεστ) που έγινε στα μέλη της οικογένειάς του, είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

 

Η περίπτωση είναι υπό πλήρη έλεγχο, ενώ ολοκληρώθηκε η ιχνηλάτηση των επαφών του. Σε όλους όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του συστήθηκε (με εντολή της διευθύντριας της υπηρεσίας και των υγειονομικών αρχών) να τεθούν σε 10ήμερο κατ οίκον περιορισμό και να θερμομετρώνται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χθες στην Κοζάνη-Πέταξε την πρώην του απο το αυτοκίνητο και την έσερνε

Πένθος-Νεκρός ο γνωστός παιδίατρος Θόδωρος Πουλιανίτης