Κονσέρβα σήμερα η πρεμιέρα του “Big Brother”. Ο πανικός και η χοντράδα Μικρούτσικου στον Βαρθακούρη

Η σημερινή πρεμιέρα του “Big Brother” δεν θα είναι ζωντανή. Θα είναι “κονσέρβα”. Το γύρισμα έλαβε χώρα χθές με πολλά λάθη, πολλές αστοχίες και δυστυχώς για κάποιους μέσα στον ΣΚΑΪ με έναν κεντρικό παρουσιαστή που “δεν το έχει”. 

 

 

 

 

  • Η αλήθεια είναι πώς έχει γίνει τεράστια προσπάθεια όλους αυτούς τους μήνες για να καταφέρει ο Βαρθακούρης, ν΄αφήσει το καλλιτεχνικό προφίλ του και ν΄ανταποκριθεί στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις του.  Αλλά μάταια. Το χθεσινό γύρισμα είχε ένταση, είχε λάθη, αλλά και αντιδράσεις.  Μέχρι και ο Μικρούτσικος αντέδρασε στο πλατό λέγοντας κάποια στιγμή για την ανεπάρκεια του Χάρη : “Τι με φέρατε εδώ με αυτόν τον τύπο. Αυτός δεν τα λέει”.

 

 

Το γύρισμα ξεκίνησε απο χθες το πρωϊ -όρντινο- και ολοκληρώθηκε σήμερα στις 07.00 με τους παρουσιαστές – ο Ανδρέας κάθεται σε καρέκλα σε κεντρική θέση- ν’αποχωρούν στις 04.00.

 

Η ομάδα παραγωγής σε πανικό πήρε το υλικό και μοντάρει για να καταφέρει να βγάλει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Τι θα συμβεί; Μένει να το δούμε στις 21.00.

 

 

Υ.Γ Οι συνεντεύξεις είναι πολύ δύσκολες για τον Χάρη. Δεν είναι παιχνίδι η συνέντευξη. Δεν είναι ατάκα. Είναι μια άλλη μορφή τέχνης που ο ίδιος αγνοεί.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Θα μας τρελάνει; Παντρεύεται ξανά το Γωγουλίνι; Οι εικόνες που το μαρτυρούν

Πανελλαδικές Εξετάσεις – Αυτές είναι οι δίδυμες από την Κοζάνη που σάρωσαν