Βίκυ Σταμάτη για κατάσταση υγείας του Τσοχατζόπουλου: «Ελπίζουμε στη βοήθεια του Θεού»

Κατάθεση ψυχής από τη Βίκυ Σταμάτη, για την κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • «Κουράζομαι πάρα πολύ κι έχω κουραστεί τόσο για να επανέλθει και είναι άδικο αυτό να συμβαίνει τώρα». Εδώ και λίγα 24ωρα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δίνει τη δική του μάχη. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, μόλις πριν λίγες μέρες μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο με καρδιολογικά προβλήματα, αρρυθμίες και μία ιδιαίτερα επιβαρυμένη υγεία. Βράχος στο πλευρό του η Βίκυ Σταμάτη, η οποία δεν τον τον αφήνει λεπτό μόνο του. Η Βίκυ Σταμάτη μίλησε στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη για την πορεία της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Ο Άκης είναι βυθισμένος γιατί είναι πολλοί οι παράγοντες που τον έχουν καθηλώσει στην ουσία. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα. Δεν θα βγει ακόμα, υπάρχουν κάποια ευρήματα τα οποία είναι υπό διερεύνηση και πρέπει ο άνθρωπος να σταθεί στα πόδια του, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται αυτό, ο ίδιος πλέον μπορεί να πει πολύ λίγα πράγματα και επιλεκτικά.

 

 

 

 

 

 

Εγώ είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και απογοητευμένη. Κουράζομαι πάρα πολύ κι έχω κουραστεί τόσο για να επανέλθει και είναι άδικο αυτό να συμβαίνει τώρα. Είναι σαν να πήγε ένας τεράστιος κόπος και μια τεράστια προσπάθεια χαμένη. Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μία ακόμα φορά. Όλα αυτά που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη. Με τη βοήθεια του Θεού, γιατί μόνο αυτή έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε», είπε η Βίκυ Σταμάτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έκτακτο: Κρατούμενος απέδρασε από την Ευελπίδων

Κορονοϊός: Αναβολή όλων των εκδηλώσεων στην Καβάλα – Λαϊκές αγορές μόνο μάσκα