Έπεσε κλάμα στην απογευματινή του Βέρτη. Σκέψεις για πρόωρο φινάλε…

Στο όριο που επιτρέπει ο νόμος δηλαδή και λίγο παράκατω περί τα 500 άτομα (το ένα τρίτο της χωρητικότητας του μαγαζιού) παρακολούθησαν τη χθεσινή μουσική παράσταση του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη.  Και ολα αυτά που διαβάστε περί ουρών στην είσοδο ήταν παραμύθια της χαλιμάς και επικοινωνιακά τερτίπια μιας άλλης εποχής.

Πάμε στην ουσία τωρα.

Οι καταναλώσεις ήταν στο όριο, τα λουλούδια σχεδόν ανύπαρκτα ενώ έγιναν … εκπτώσεις σε σχέση με τα στάνταρντ του καλλιτέχνη για τις παρέες που θέλει στο μαγαζί και ειδικά στα πρώτα τραπέζια.

Σήμερα ανήμερα της Παναγίας σαφώς η εικόνα θα είναι καλύτερη αλλά αυτό δεν αλλάζει τα πράγματα. Μαθαίνω πως ο καλλιτέχνης σκέφτεται να ρίξει πρόωρο φινάλε και να επιστρέψει στην Αθήνα αρκετά αργότερα ίσως και την άνοιξη του 2021 με την ελπίδα να έχει τελειώσει η πανδημία του κορονοϊού.

Πάντως το πείραμα ήταν χρήσιμο καθώς αρκετοί επιχειρηματίες της Αθήνας περίμεναν να δουν πως θα πάει το απογευματινό σχήμα και να σκεφθούν τί θα κάνουν και οι ίδιοι τον επόμενο χειμώνα. Σίγουρα δεν πρόκειται να ανοίξουν μαγαζιά στις 19.00 το απόγευμα με τα δεδομένα που τους ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρασκήνιο – Ο Στάνκογλου πήρε πολλά λεφτά από το Mega και έφτυσε Αντ1 και «Μέλισσες»

Βόμβα – Τραγουδίστρια χώρισε επειδή την κεράτωσε. Τον έδιωξε από το σπίτι