Έλεγχοι, πρόστιμα και συνωστισμός στα ΜΜΜ (video)

Εντείνονται οι έλεγχοι στα μέσα μεταφοράς για την τήρηση των μέτρων προστασίας, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις επιβολής προστίμων.

 

 

 

 

 

 

Η χρήση μάσκας εξελίσσεται σε σημείο τριβής μεταξύ των επιβατών, ενώ την όλη κατάσταση επιβαρύνουν τα λιγοστά δρομολόγια. Εντατικοί ήταν και σήμερα οι έλεγχοι της τροχαίας σε λεωφορεία, ταξί, ΚΤΕΛ και τουριστικά λεωφορεία. Επιβάτης σε ταξί δε φορούσε μάσκα και του επελήφθη πρόστιμο. Παραβάτες βρέθηκαν και σε λεωφορεία. «Καθημερινά πρέπει να τσακωθούμε 10 φορές στο λεωφορείο προκειμένου να φορέσουν μάσκες αυτοί που τις κρατάνε στο χέρι».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο συνωστισμός σε κάποιες γραμμές λεωφορείων δεν αποφεύγεται. Και πώς άλλωστε θα μπορούσε όταν κάποιος που θέλει να πάρει το 838, που κάνει το δρομολόγιο Ομόνοια – Ρέντης – Παλιά Κοκκινιά, θα πρέπει να περιμένει 57 λεπτά για να επιβιβαστεί. «Το πιο τραγικό είναι πως κάθεσαι στη μία θέση στην άλλη δεν κάθεσαι και οι υπόλοιποι είναι όρθιοι ένας πάνω στον άλλον». Εντατικοποίηση των ελέγχων αναμένεται τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα έχουν επιστρέψει οι τελευταίοι αδειούχοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Στεφανίδου σιδερώνει στο φοιτητικό σπίτι του γιου της (φωτο)

Πατέρας σε λίγους μήνες ο Κώστας Σόμμερ