«Χοντραίνει» ο πόλεμος Μελέτη – Ηλιάνας. Η Μενεγάκη και το δαχτυλίδι της διαδοχής…

«Βυζάντιο». Αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες σε Πικέρμι και Κηφισιά.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν Μελέτη και Παπαγεωργίου να είναι πλέον σε εμφύλιο πόλεμο εντός καναλιού έχουν βάση. Και σ’ αυτό ευθύνεται από τη μία η διαρροή που λέγεται πως έκανε η Μελέτη για τις «αρπαγές» συνεργατών από την Παπαγεωργίου από την άλλη όμως μερίδιο έχει στο παρασκήνιο και η Έλενα Χριστοπούλου που λέει στην Ηλιάνα πως να κινηθεί και τι να διεκδικήσει…

  • Και οι δύο παρουσιάστριες θα ήθελαν να πάρουν το δαχτυλίδι της διαδοχής της Ελένης Μενεγάκη. Καθώς εάν η παρουσιάστρια έλεγε στους συνεργάτες της σε ποια εκπομπή να συνεχίσουν το πιθανότερο είναι πως θα την άκουγαν.

 
 
 
 

Όμως η Ελένη ως έκπτωτη βασίλισσα που όμως μπορεί να επιστρέψει δεν άφησε κανένα «οφίκιο» και κανένα δαχτυλίδι διαδοχής. Γι’ αυτό και βλέπουμε τα πράγματα να μοιράζονται: Π.χ ο Κουτσογιαννόπουλος κατευθύνεται στην Παπαγεωργίου και ο Τεριάκης στη Μελέτη.

Πάντως η αλήθεια είναι πως την μεγαλύτερη πίεση θα την δεχθεί λόγω ανταγωνισμού η Μελέτη που θα είναι απέναντι στα ψυχαγωγικά πρωινάδικα και σε μια ζώνη που η καλή παράδοση του Alpha έχει τελειώσει πολλά χρόνια πριν πρώτα με το «Κους – Κους» και μετά με την Μενεγάκη.

Και για την Ηλιάνα φυσικά δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα καθώς θα έχει απέναντι δημοφιλείς επαναλήψεις και φυσικά από την πρώτη εβδομάδα όλοι θα συγκρίνουν τα νούμερα της εκπομπής της με αυτά της Μενεγάκη…

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το κορμί πατριώτη γέννησε πριν από 10 μήνες – Κόλασε την Κύθνο με τις πόζες της

Βασίλης Τοκάκης-Η μάχη του νεαρού δημοσιογράφου με τον καρκίνο στο κεφάλι