Στην Αλιμόνου η επιμέλεια των παιδιών της. Η απόφαση και η αντίδραση του Βαρδιμογιάννη

Πρίν απο λίγες ημέρες το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε να δώσει την επιμέλεια των παιδιών του Παύλου Βαρδινογιάννη και της Τζίνας Αλιμόνου στην ηθοποιό. Και αυτό την ώρα που ο επιχειρηματίας προσπαθούσε ν΄αποδείξει πώς δεν είναι ικανή μάνα. Τα δικαστήρια που έχουν οι δυο τους είναι πολλά. Και μεγάλα. Τα δέκα χρόνια έρωτα έχουν σβήσει και σε λίγο θα συμπληρωθούν δέκα χρόνια κόντρας και φαγούρας. 
 
 
Ο Παύλος Βαρδινογιάννης-σύμφωνα με το πρώτο θέμα-επέλεξε να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών τους μόνο για να την πάρει θα έπρεπε να αποδείξει ότι η Τζίνα Αλιμόνου ήταν ακατάλληλη ως μητέρα. Ξεκίνησε με ασφαλιστικά μέτρα διεκδικώντας την προσωρινή επιμέλεια και έκτοτε ακούστηκαν πάρα πολλά-ακόμη και στο τελευταίο δικαστήριο- για την ηθοποιό η οποία κατηγορήθηκε από την πλευρά του, ότι ήταν χρήστης ουσιών, ότι συμμετείχε σε όργια που λάμβαναν χώρα μέσα σε πασίγνωστο ιδιωτικό κλαμπ, καθώς και ότι δίαγε έκλυτο βίο.

 

  • Το Πρωτοδικείο τις απέρριψε όλες, όπως είχε συμβεί και στις προηγούμενες δίκες, αναγνωρίζοντας στην Αλιμόνου με βάση το αποδεικτικό υλικό, ότι η πρώτη προτεραιότητα στην ζωή της είναι τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε κατά την διάρκεια του γάμου της με τον επιχειρηματία. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για μια εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μια εβδομάδα το Πάσχα καθώς και για δύο 15ήμερα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Όταν βρίσκεται στην Ελλάδα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες ημέρες για δύο ώρες, από τις πέντε έως τις επτά το απόγευμα εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους κατά την σχολική περίοδο.

 
 
Κατά γενική ομολογία και πέρα από την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του, είναι ένας πατέρας που αγαπάει πολύ τα παιδιά του και τις ερχόμενες μέρες θα τα έχει για έναν ολόκληρο μήνα διακοπών μαζί του. Εξακολουθεί να κινείται μεταξύ Αμερικής όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και Ελλάδας, την οποία επισκέπτεται τακτικά, για να βλέπει την μεγάλη του κόρη και τα τρίδυμα. Σε ότι αφορά την δικαστική του διαμάχη με την πρώην σύζυγο του, εκκρεμούν ουκ ολίγα δικαστήρια προκειμένου να δειυθετηθούν το τελικό ύψος της μηνιαίας διατροφής που θα δίνει αλλά και έαν τουλάχιστον ποινικό, που αφορά τις κατηγορίες κατά της Αλιιμόνου για χρήση ουσιών και έκλυτο βίο. Μέχρι στιγμής η μόνη τελική απόφαση που έχει βγει στις αρχές του χρόνου αφορά την λύση του γάμου τους που κατέστησε και τους δύο ελεύθερους να συνεχίσουν σε διαφορετικά μονοπάτια την ζωή τους.

 
Η ηθοποιός από τον περασμένο Ιανουάριο είναι επίσημα ελεύθερη και ωραία να συνεχίσει την ζωή της μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, από την στιγμή που της κοινοποιήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου που «έλυσε» τον γάμο της με τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη. Ήταν ένας γάμος που κράτησε δέκα χρόνια και ξεκίνησε να παρουσιάζει προβλήματα από το καλοκαίρι του 2017, με κυριότερο αυτό που είχε να κάνει με την ζωή του ζευγαριού στην Αμερική. Η επιθυμία της Τζίνας Αλιμόνου να μεγαλώσουν τα παιδιά στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική όπου έμεναν μόνιμα, βρήκε εντελώς αντίθετο τον σύζυγό της. Μετά την αποστολή των πρώτων εξωδίκων η Αλιμόνου παρέλαβε την αγωγή διαζυγίου του Παύλου Βαρδινογιάννη, παρόλο που η ίδια επιθυμούσε να βρεθεί μια χρυσή τομή ώστε να μην χωρίσουν.
Ήταν φθινόπωρο του 2017, όταν ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη σε ότι αφορά διάφορα πεδία. Έχουν διεξαχθεί περί τις σαράντα και πλέον δίκες για την συγκεκριμένη υπόθεση ενώ τρία χρόνια περίπου χρόνια μετά, η Τζίνα Αλιμόνου κατέστη επίσημα πλέον διαζευγμένη από τον επιχειρηματία και πατέρα των τεσσάρων παιδιών τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φονικό στα Τρίκαλα-«Είδα την Μαρία κλαμένη και σαστισμένη»

Αυτός είναι ο 6χρονος ήρωας. Μπήκε μπροστά σε σκύλο για να σώσει την αδερφή του