Σάλος χθές με τα sms της Alpha Bank . Η αναίτια αποστολή και ο πανικός

Με μια σειρά από tweets η Alpha Bank έδωσε εξηγήσεις και απαντήσεις, στους πελάτες που ξαφνικά έλαβαν sms για αλλαγή κωδικών στο e- banking ή έλαβαν μηνύματα για παλιότερες χρονικά συναλλαγές που είχαν κάνει. Μάλιστα η αποστολή χιλιάδων μηνυμάτων προκάλεσε πανικό σε πολλούς που “έσπασαν” το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας αλλά και προέβησαν σε σχόλια στη επίσημη σελίδα της απαιτώντας απαντήσεις.
 
 
Όπως απάντησε μέσω twitter η τράπεζα: «Λόγω τεχνικών θεμάτων στο σύστημα ενημέρωσης μέσω SMS, αριθμός συνδρομητών του myAlpha Web έχει δεχθεί, τις τελευταίες ώρες, ενημερωτικά μηνύματα που αναφέρονται σε παλαιότερες ημερομηνίες και συναλλαγές.Δεν υφίσταται ζήτημα ασφάλειας ή επίθεσης στο σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών της Τράπεζας. Λυπούμαστε για την αναστάτωση. Οι τεχνικές υπηρεσίες της Alpha Bank και των συνεργατών της εργάζονται από την πρώτη στιγμή για την ταχεία αντιμετώπιση του ζητήματος. Συνδρομητές που λαμβάνουν τέτοια μηνύματα παρακαλούνται να τα αγνοούν.»

One Comment

Leave a Reply
  1. Μέσω twitter?? Σοβαρά τώρα πόση μπανανία;;;
    Είναι χθες Παρασκευή 21:30 κι έρχεται sms με κωδικό επιβεβαίωσης συναλλαγής, όπως όταν κάνεις online αγορές. Παθαίνω σοκ, καθώς έχω πέσει προ διετίας θύμα υποκλοπής στην Εθνική. Παίρνω αμέσως τηλέφωνο και φυσικά λόγω φόρτου όπως αποδείχθηκε, η γραμμή είτε έλεγε δεν χρησιμοποιείται, είτε ήταν νεκρή. Έστειλα αμέσως mail χωρίς μέχρι στιγμής (Κυριακή 04:40) να λάβω απάντηση. Και ανακοίνωση ξαναρωτάω, έγινε μέσω twitter?!
    Όταν όμως θέλουν να κάνουν τις προωθητικές ενέργειές τους, μια χαρά ξέρουν να μας τα ζαλίζουν με προσωπικά τηλέφωνα, sms και mail. Ντροπή. Full αντιεπαγγελματικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καμία επαφή με το περιβάλλον ο Κοντομηνάς-Αναβλήθηκε η δίκη με την πρώην του

Αρπαγή Μαρκέλλας-Η δεκάχρονη για την Μούρθου "Δεν θα μιλήσεις πουθενά. Γ@μω τη μάνα σου"