Ροζ σκάνδαλο στο νοσοκομείο Τρικάλων. Τα "γούστα" στον τελευταίο όροφο και η Ε.Δ.Ε

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου, έπειτα από το σούσουρο περί “ροζ ιστορίας” σε αυτό.

 

  • Η σχετική αναφορά για “ερωτική συνεύρεση στον τελευταίο όροφο του κτιρίου” έγινε στο ράδιο Ζυγός την Τρίτη και το θέμα αναπαρήχθηκε από διάφορα ΜΜΕ. Σύμφωνα λοιπόν με το ραδιοφωνικό σταθμό, σε διπλανό δωμάτιο του χώρου όπου νοσηλεύονται κρατούμενοι των Φυλακών Τρικάλων, ένα ζευγάρι που ανήκε στο προσωπικό του Νοσοκομείου επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις με αποτέλεσμα οι φωνές τους να ξεσηκώσουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

 
 
 
 
 
Ήταν τόσος ο θόρυβος που φοβήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία, αφού δίπλα υπήρχε κρατούμενος και δεν ήξεραν τι συμβαίνει. Άμεσα στο χώρο έσπευσε ισχυρή Αστυνομική δύναμη που έπιασε το ερωτικό ζευγάρι τη στιγμή της πράξης. Οι πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού έκαναν λόγο πως πρόκειται για έναν νοσηλευτή και μια ειδικευόμενη Ιατρό, όμως το ρεπορτάζ «εμπλουτίστηκε» από τοTV10 που έκανε λόγο για επικουρικό νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Ανεξαρτήτου ειδικότητας όμως, το ζευγάρι «άναψε φωτιές»…Η αντίδραση της διοίκησης του νοσηλευτικού μας ιδρύματος υπήρξε άμεση και με εντολή του ίδιου του διοικητή ξεκίνησε ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί αν και τι ακριβώς έχει συμβεί.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θρίλερ στα Τρίκαλα-Η 16χρονη αυτοκτόνησε η δολοφονήθηκε; Ο ένστολος και το κινητό

Η Καινούργιου στραβώνει και ράφια. Τι κουσούρι κι αυτό; (Εικόνα)