Ραγδαίες εξελίξεις στον Αντ1-Η κατάρρευση του δελτίου και οι αποφάσεις

Αποδείχθηκε πως ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ο μόνος πυλώνας σταθερότητας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.
 
 
 

  • Στο κανάλι τις τελευταίες μέρες επικρατεί αναβρασμός με τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης της «ναυαρχίδας» του σταθμού και σε μια χρόνια μάλιστα που στο Μαρούσι επένδυσαν στην ενημέρωση τόσο με την επιστροφή του «Ενώπιος Ενωπίω» όσο και με την εκπομπή των Τάσου Τέλογλου και Αντώνη Φουρλή «Special Report».

 
 
 
Με ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις (Αγία Σοφία, Ελληνοτουρκικά στο Αιγαίο και κορονοϊο) το δελτίο του ΑΝΤ1 έκανε την Τετάρτη 9.8% στο σύνολο και 7,5% στο δυναμικό κοινό ενώ την Πέμπτη τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα: 9,4% στο σύνολο και μόλις 5,6% στο δυναμικό.
 
Λάθος σίγουρα η επιλογή Ποφάντη να βάλει το χιλιοπαιγμένο «Άγγιγμα ψυχής» lead in, αδύναμος όμως και ο ενημερωτικός τομέας να στηρίξει το προϊόν του. Ήδη έχουν επανέλθει τα σενάρια που θέλουν την Μαρία Σαράφογλου να παίρνει τη θέση της Ρίτσας Μπιζόγλη από το φθινόπωρο στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ενώ δεν αποκλείονται αλλαγές ακόμη και στην διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης την οποία έχει αυτή τη στιγμή ο Κωστής Τσιακανίκας.
 
 
Άλλωστε διευθυντικό στέλεχος που είναι πολύ κοντά στον Νίκο Χατζηνικολάου είναι ελεύθερο αυτή τη στιγμή στην τηλεοπτική αγορά και οι πληροφορίες μου το θέλουν να έχει δεχθεί ήδη μια πρώτη διερευνητική επαφή συνεργασίας. Θα δούμε αν πρόκειται για φήμη ή όχι τις επόμενες τρεις εβδομάδες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βικτώρια Καρύδα. Η χήρα με αποκαλυπτικό μαγιό στη Σαντορίνη (Εικόνες)

Χανιά ΤΩΡΑ-Μαζί στη ζωή και στον θάνατο. Σε λίγο η κηδεία μάνας και κόρης