Πόλεμος Open-Alpha για το «Πακέτο». Τα δικαιώματα και η αλήθεια για τη Χατζηβασιλείου

“Ντε ζα βου” θα ζήσει η ελληνική τηλεόραση την επόμενη σεζόν. Όπως είχε γίνει πριν 15 χρόνια πριν με τα δικαιώματα του «Έχεις γράμμα» και του «Πάμε Πακέτο». Όταν ο Alpha έχασε τα δικαιώματα του «Έχεις γράμμα» και αυτό μετακόμισε στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Αλεξάνδρα Καπελετζή ο Alpha έστησε το «Πακέτο» με τη Χατζηβασιλείου. Κάτι παρόμοιο λοιπόν αναμένεται από το φθινόπωρο.
 
 

  • Τα δικαιώματα του τίτλου «Πάμε Πακέτο» είναι στον Alpha ωστόσο και το Open ετοιμάζει χωρίς φυσικά τον συγκεκριμένο τίτλο παρόμοια εκπομπή με παρουσιάστρια την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Όμως ποιος πραγματικά έχει τα δικαιώματα;

 
 
 
 
Ο Alpha έχει όπως σας έγραψα μόνο το δικαίωμα του τίτλου καθώς η εκπομπή σε σχέση με την αρχική της βερσιόν είχε παραλλαχθεί αρκετά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Οπότε η παρουσιάστρια μπορεί να βγάλει το concept όπως ακριβώς το θέλει στο Open απλά με διαφορετικό τίτλο. Από την άλλη στον Alpha δεν έχουν βρει ακόμη την παρουσιάστρια εκείνη που θα μπορούσε να στηρίξει το πρόγραμμα. Θα υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έκτακτο-Τρία κρούσματα κορονοϊού στη Χαλκιδική από Σέρβους τουρίστες

Χαστούκι της Εισαγγελίας σε κορυφαίο τραγουδιστή. Προσπάθησε να μας φιμώσει με μήνυση