Πυροβόλησαν τον Χίο-Άρωμα τρομοκρατικού χτυπήματος. Η απειρία και το άγιο

Χωρίς προειδοποίηση ο εκτελεστής πλησιάζει τον Χίο και τον πυροβολεί στο κεφάλι. Στόχος του; Να τον σκοτώσει. Τέσσερις σφαίρες συνολικά. Δυο στο αυτοκίνητο και δυο στο κορμί του δημοσιογράφου.
 
 
 
Οι αστυνομικοί εύλογα κάνουν λόγο και για τρομοκρατικό χτύπημα απο άπειρο εκτελεστή. “Δεν πυροβολείς κάποιον χωρίς προειδοποίηση στο κεφάλι και του καταφέρνεις χτύπημα στον λαιμό και στο σώμα” μας λέει έμπειρος αστυνομικός και συνεχίζει: “Η τόλμη του Χίου τον έσωσε, όπως και η αδρεναλίνη του”. Και καταλήγει “Είχαν σκοπό να τον σκοτώσουν αλλά φάνηκε πώς ήταν άπειροι”. 
 

  • Με την έκφραση “Τι κάνεις εκεί ρε αρχ..δι” ο Στέφανος μετά την πρώτη σφαίρα βγαίνει απο την θέση του οδηγού και χτυπά τον εκτελεστή με την πόρτα. Αυτό είχε ώς αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία του, να μπλοκάρει το όπλο και ν΄αποχωρήσει μαζί με τον συνεργό του.

 
 
Ο Χίος μετά στρέφει το κινητό πρός το πρόσωπο του και με κίνδυνο να λιποθυμήσει και να “φύγει” απο αιμορραγία φτάνει στο Σισμανόγλειο. Εκεί ο φύλακας τον ενημερώνει πώς το νοσοκομείο δεν διανυκτετρεύει και έτσι τον μεταφέρουν στο ΚΑΤ όπου μέχρι αυτή την ώρα είναι σε καταστολή.
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πυροβόλησαν τον Χίο-Η κίνηση του δημοσιογράφου που του έσωσε τη ζωή

«8 λέξεις»-Μετά τη Δανάη Παππά…φεύγει και άλλος ηθοποιός