Προβλήματα με την Μαλέσκου στον Σκαϊ-Δεν μπορεί μόνη της

Η εποχή της ημιμαθούς barbie-βλέπε Μενεγάκη στα πρώτα χρόνια της-έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ζούμε πλεόν στην εποχή της πληροφορίας. Δεν αρκεί το πρησμένο πλαστικό στήθος ή τα τσιμπημένα χείλη, η απορία και η βλακώδης αντίδραση στον καναπέ. Τα παραπάνω δεν πείθουν. Και δυστυχώς η Μαλέσκου διαθέτει στα δοκιμαστικά όλα τα παραπάνω. Δεν έχει ξεκλειδωθεί. Και είναι δύσκολο να το κάνει μιας και το κορίτσι μπορεί να είναι εντυπωσιακό αλλά δεν είναι “Σκαϊ”.

 
 
 
 

  • Και δεν το λέω εγώ. Τα στελέχη το λένε σε συσκέψεις. Μάλιστα μαθαίνω πώς θέλουν να της δώσουν ώθηση αλλά η ίδια δεν τα καταφέρνει. Γι΄αυτό και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην είναι μόνη της. Οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ θέλουν έναν φύλακα άγγελο δίπλα στην Ιωάννα Μαλέσκου ώστε να νιώθουν ασφάλεια και εκείνοι.

 
 
Αυτό σημαίνει πως ίσως στο τέλος δεν είναι η μόνη “κεντρικιά”.  Διότι πέραν των ενοτήτων για τα ριάλιτι του καναλιού, η φιλοσοφία του μαγαζιού είναι βασισμένη στην πληροφορία. Ποιος θα διαχειριστεί ένα έκτακτο; Ο Μαγιάτης ή ο άλλος απο την Γερμανού που μου διαφεύγει τώρα το όνομα του, ο Χατζηδάκης; Κάποτε σας έγραψα πώς το “εργάκι” πάει για τετράδα. Για να δούμε… τι θα δούμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θα γίνουν γονείς! Δεν κρύβουν τη χαρά τους ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο (βιντεο)

Απίστευτες εικόνες στην Κρήτη-Κορυφαίος καλλιτέχνης παράγει δίκιλες ντομάτες