Παρασκήνιο Σκαϊ. Σφαγή και αδιέξοδο με τον Λιάγκα. Είπε «Όχι» σε τηλεπαιχνίδι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έφθασε ο Γιώργος Λιάγκας έφυγε. Τουλάχιστον από την πρωινομεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ. Μαθαίνω πως μετά το πρώτο «όχι» που εισέπραξαν από τον παρουσιαστή για εκπομπή το Σαββατοκύριακο υπήρξε και δεύτερο «όχι» για τηλεπαιχνίδι το Σαββατοκύριακο.
 
 
 

  • Το μόνο που δέχεται πλέον να κάνει ο Λιάγκας και που προβλέπει το συμβόλαιό του είναι ή βραδινό πρότζεκτ ή late night. Το ενδεχόμενο καθημερινής εκπομπής που επίσης προβλέπει η συμφωνία του ως εναλλακτική έχει φύγει οριστικά από το τραπέζι οπότε τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ιδιαίτερα…

 
 
 
Πάντως πηγές από την αγορά αναφέρουν πως ο παρουσιαστής είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αποδεσμευτεί από το κανάλι πριν τα Χριστούγεννα καθώς έχει ήδη μια νέα πρόταση στα χέρια του για το β’ μισό της σεζόν. Και αυτό φυσικά το γνωρίζουν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ και γι’ αυτό δεν τον άφησαν να φύγει από τώρα.

2 Comments

Leave a Reply
  1. Στο μεσημεριανό που είναι η πιο hot ζώνη του σταθμού ΔΕΝ θα τον δούμε.Το βράδυ ειναι το
    Big brother.Αρα δεν θα τον δούμε ΠΟΥΘΕΝΆ.

  2. Ναι γιατί να πει σε παιχνίδι? για να κάνει 5%? τι φαγώθηκαν με το παιχνίδι εκεί στο κανάλι? αφού δεν τους βγήκε θέλουν και άλλη φάπα να φάνε? δεν θα χορτάσουν!
    Για να μείνει δεν τον κόβω να μένει και αν μείνει μετά τις; 11-12 μόνο ας κάνει 2 ώρες με κουτσομπολιό,πάνελ και καλεσμένους όλα τα άλλα πιασμένα θα είναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τηλεθέαση-Το παρασκήνιο του "Just the 2 of us" έδωσε "ζωή" στο "Καλοκαίρι Not"

Δόμνα Κουντούρη. Απο το "Fame Story" στη διπολική διαταραχή: «Άκουγα φωνές»