Ο Γώγος για κορονοϊό και Αλβανία: "Φοβάμαι πολύ. Οι κοντινές χώρες οι πιο επικίνδυνες""

Ο καθηγητής Γώγος, μιλώντας πρίν απο λίγη ώρα στον ΣΚΑΙ, σήμανε… συναγερμό και προειδοποίησε ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση και αυξηθεί η επιδημιολογική καμπύλη θα έχουμε θέμα. Και, σημείωσε, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σκεφτούμε το κλείσιμο των συνόρων. Ο κ. Γώγος, πάντως, τόνισε ότι δεν πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να κλείσουμε εντελώς τα χερσαία σύνορα.
 
 
 

  • «Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Σερβία και ευτυχώς έγινε αντιληπτό εγκαίρως στην Ελλάδα και πήραν μέτρα», τόνισε ο Χαράλαμπος Γώγος, σημειώνοντας πως «οι πιο κοντινές χώρες σε εμάς είναι οι πιο επικίνδυνες. Ανάμεσα στα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί είναι και άνθρωποι που μπήκαν από την Αλβανία και βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Από την Αλβανία, επίσης, έχουν μπει άνθρωποι που βρέθηκαν θετικοί”.

 
 
Ο καθηγητής ωστόσο δεν πιστεύει ότι θα φτάσουμε στο σημείο να κλείσουμε τελείως τα χερσαία σύνορα και καταλήγει:  “Όσοι εντοπίζονται θετικοί μπαίνουν σε καραντίνα, κάτι που όμως μπορεί, επίσης, να αποτελέσει πρόβλημα στην περίπτωση που μεγάλος αριθμός επισκεπτών χρειαστεί να μπει σε καραντίνα ή να νοσηλευτεί στην χώρα μας.”
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προκαλεί ο παιδεραστής καθηγητής«Είμαι πολύ ερωτευμένος με την μικρή»-Αύριο στον ανακριτή

Όλη η αλήθεια για την κομμένη ημέρα. Είναι τελικά έγκυος η Παόλα;