Μόνο εδώ. Μένει ή φεύγει ο Μανουσάκης απο το ΟΡΕΝ; Η νέα σειρά και το ρίσκο

O σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης στα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης πολισμού στο Ναύπλιο, Σάββατο 3 Ιουνίου 2017. Ο σύλλογος ''Πύλη Πελοποννησιακού Πολιτισμού'', σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ναυπλιέων διοργάνωσε το 1ο Φεστιβάλ Ναυπλίου με θέμα το πολιτισμό, οινογνωσία, γευσιγνωσία και τουρισμός, Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 . Το φεστιβάλ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της περιφέρειας Πελοποννήσου. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, παραγωγικές μονάδες της Πελοποννήσου. Το πρώτο Φεστιβάλ Ναυπλίου κρατήσει για ένα μήνα από της 2 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου. Τα εγκαίνια έκαναν ο σκηνοθέτης και παραγωγός ελαιολάδου Μανούσος Μανουσάκης μαζί με τους βουλευτές Αργολίδος Γιάννη Γκιόλα και Γιάννη Ανδριανό. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Μαθαίνω πώς κάτω από άκρα μυστικότητα ξεκινά η προετοιμασία της νέας σειράς του Μανούσου Μανουσάκη με θέμα την επαναστάση του 1821 και επίκεντρο έναν απαγορευμένο έρωτα. Είχε κάνει τεράστια επιτυχία πριν χρόνια ο απαγορευμένος έρωτας του μουσουλμάνου Μουράτ και της φοιτήτριας Χριστίνας, δίδυμο Μπεγνής – Ματίκα χτυπώντας 40αρια στον ΑΝΤ1.
 
 
 
 

  • Πληροφορίες που μου ήρθαν αναφέρουν πως τώρα θα συμβεί το αντίθετο. Δηλαδή Έλληνας που συμμετείχε στην επαναστάση ερωτεύεται τουρκάλα καλλονή.

 
 
 
 
 
 
 
Σίγουρα η σειρά θα έχει ενδιαφέρον ως θέμα και μάλιστα μαθαίνω πως έχουν ήδη πέσει ονόματα στο τραπέζι για το πρωταγωνιστικό δίδυμο αλλά κρατούνται προς το παρόν μυστικά. Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρχει β’ κύμα κορονοϊού η νέα δραματική σειρά εποχής θα βγει στον «αέρα» το φθινόπωρο του 1821. Ο Μανουσάκης θα μιλήσει πρώτα με το Open και αν δεν τα βρουν-πράγμα πολύ πιθανό μιας και ακόμη του χρωστούν πολλά χρήματα απο το “κοκκινο Ποτάμι”- τότε θα κάνει συζητήσεις με άλλα κανάλια για να δώσει αλλού την νέα του σειρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χοντρό παρασκήνιο. Έξαλλη η Μαλέσκου. Αρνήθηκε να πάει σε δείπνο. Τι συνέβη;

Πρίν απο λίγο στη Λάρισα-Τον βρήκαν νεκρό σε παγκάκι