Μόνο εδώ-Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε η Λάτση απο το Ελληνικό

Πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα ακούστηκαν για την αποχώρηση της Μαριάνας Λάτση απο το έργο του Ελληνικού. Κάποιοι μάλιστα χρέωσαν στον Άδωνι (!) Γεωργιάδη την απόφαση της οικογένειας να διαχωρίσει τα υπάρχοντά της. Καλά. Στο διαδίκτυο, μάλιστα, τα τρολάκια έκαναν πάρτι γράφοντας ένα σωρό ασυναρτησίες, με πρώτη την Έλενα Ακρίτα. Τι συνέβη; Ποια είναι η αλήθεια;
 
Στο πλαίσιο της διαφοροποίησης των επενδυτικών επιλογών και δραστηριοτήτων της οικογένειας Μαριάννας Λάτση, εντάσσεται η απόφαση παραχώρησης του ποσοστού που κατείχε, μέσω της Consolidated Lamda Holdings (CLH), στη Lamda Development.
 
 
 
 

  • Η στρατηγική της οικογένειας να επικεντρωθεί σε έτερες επενδυτικές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων η ναυτιλία, αιτιολογεί την επιλογή να μην συμμετάσχει εφεξής στο project του Ελληνικού, το οποίο ωστόσο έχει στηρίξει εξαρχής έμπρακτα.

 
Όπως γίνεται γνωστό, σήμερα απο το capital με το έργο να εισέρχεται πλέον στην τελική ευθεία, η οικογένεια της κας Λάτση έκρινε ότι ο χρόνος είναι κατάλληλος για τις επενδυτικές δραστηριότητες στις οποίες έχει επικεντρωθεί. Ως γνωστόν, εδώ και καιρό η οικογένεια Μαριάννας Λάτση έχει αποχωρήσει από τις τραπεζικές δραστηριότητες του Ομίλου, με τον ναυτιλιακό βραχίονα του ομίλου Λάτση, η Latsco Shipping Ltd, να περιέρχεται στην αποκλειστική ιδιοκτησία της οικογένειας της Μαριάννας Λάτση, με επικεφαλής τον κ. Πάρι Λάτση-Κασιδόκωστα. Με βάση την ίδια συνεννόηση, οι οικογένειες Σπύρου Λάτση και Μαργαρίτας Λάτση ακολουθώντας διαφορετική επενδυτική στρατηγική έχουν εστιάσει, μεταξύ άλλων, και στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων και, όπως έχουν κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης της CLH “διατηρούν τη συμμετοχή τους στη Consolidated Lamda Holdings (CLH) και στηρίζουν πλήρως το έργο ανάπτυξης του Ελληνικού”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

«8 λέξεις»-Μετά τη Δανάη Παππά…φεύγει και άλλος ηθοποιός

Μα τι έρωτας! Στάζει μέλι η τραγουδίστρια μετά από έναν χρόνο γάμου