Κορονοϊός ΤΩΡΑ-Πέντε νεαροί φορείς με μεγάλη κοινωνικότητα σε κλαμπ και μπαρ

Νέοι άνθρωποι είναι καθημερινά τα κρούσματα κορωνοϊού στον Βόλο, γεγονός που αποδίδεται στις συνθήκες συγχρωτισμού από την χαλάρωση των μέτρων και η διασπορά είναι ραγδαία. Δύο νέοι άνθρωποι 25 χρονών,  εργαζόμενοι σε δημοφιλέστατα κλαμπ του Βόλου – ο ένας ως ντι τζει και ο δεύτερος ως μάγειρας- διέσπειραν τον κορωνοϊό σε τρεις φίλους τους ηλικίας 19, 26 και 28 ετών. Τα δείγματα των τριών νεαρών εκδόθηκαν χθες το αργά το απόγευμα και στο Πανεπιστημιακό σήμανε συναγερμός γιατί και οι τρεις δήλωσαν στους γιατρούς πως είχαν μεγάλη κοινωνικότητα με καθημερινή παρουσία σε κλαμπ και καφέ.
 
 
 
 
 
 

  • Ένας 25χρονος, εργαζόμενος σε δημοφιλές κλαμπ των Παλαιών ήταν από προχθές βράδυ το νέο «θύμα» και σε καραντίνα βρίσκεται ο ίδιος και η οικογένειά του. Κορωνοϊός «χτύπησε» και 25χρονο μάγειρα σε επίσης δημοφιλές «στέκι»  και το τεστ είναι  θετικό με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη κινητοποίηση για τεστ στους συναδέλφους του. Οι δύο νεαροί φέρονται ως υπεύθυνοι για τη διασπορά σε τρία ακόμη άτομα , τα οποία έχουν δημιουργήσει έναν γρίφο γύρω από το ζήτημα της ιχνηλάτησης καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολη. Όπως επίσημα ενημέρωσε το πανεπιστημιακό και τα τρία νέα κρούσματα είναι φίλοι των δύο 25χρονων νεαρών.

 
 
 
 
 
Ο Βόλος καταγράφει πλέον ενεργά κρούσματα με πηγή μόλυνσης που αποδίδεται στον συγχρωτισμό. Αρνητικά είναι τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε η οικογένεια του 25χρονου εργαζόμενου στο κλαπμ στα Παλιά, αλλά θα γίνουν επαναληπτικά τις επόμενες ημέρες στους γονείς και τον αδελφό του. Αρνητικά είναι τα τεστ και των εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ που υποβλήθηκαν σε εξετάσεις στις εγκαταστάσεις της Χατζηαργύρη ενώ σε τεστ υποβάλλονται και οι εργαζόμενοι σε γνωστό κλαμπ όπου εργαζόταν ο 25χρονος μάγειρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ποιά μέτρα; Εδώ δείτε συνωστισμό για ένα εισητήριο για τη Γιώτα Νέγκα στην Πάτρα (Βίντεο)

Ο Χατζηνικολάου καρφώνει τον Χίο-"Πρόκειται για τεράστιο αλήτη"