Θυμάστε το "Χρυσάνθεμο"απο τη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης"; Δείτε την σήμερα

Θυμόσαστε το “Χρυσάνθεμο”, κατά κόσμον Αναστασία Κοζανίδου, απο τη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”;  Ε… λοιπόν δείτε πώς είναι σήμερα. Το κορίτσι, μίλησε για πρώτη φορά στο ΟΡΕΝ και έκανε αρκετές αποκαλύψεις, χωρίς να ξεχάσει βεβαίως να στείλει το μήνυμα της στον Χάρη Ρώμα.
 
“Ναι, εγώ είμαι το Χρυσάνθεμο από τη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Ο λόγος που έκλαιγα ήταν επειδή ήμουν άρρωστη. Πριν από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήμουν και σε μια άλλη σειρά που λεγόταν “Με δυο μαμάδες” στο Mega. Από εκεί μας είχαν δει και με πήραν και στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Η μαμά μού το είπε πρώτη φορά όταν ήμουν στο δημοτικό και από τότε το λέω… παντού. Το μοναδικό πράγμα που μου είχε πει ήταν ότι ήταν έτσι ένα ευχάριστο κλίμα, ότι όλοι ήταν πολύ συνεργάσιμοι, πολύ ευχάριστοι άνθρωποι. Φαντάζομαι ότι σε σημερινά λεφτά θα πήρα τότε 20-30 ευρώ.”, είπε η Αναστασία Κοζανίδου αρχικά. “Αν με ακούει τώρα ο Χάρης Ρώμας θα ήθελα να του πω ότι είμαι το Χρυσάνθεμο και ότι θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω γιατί τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο, σαν ηθοποιό και σαν προσωπικότητα”, πρόσθεσε στη συνέχεια το Χρυσάνθεμο.


 
 
 

One Comment

Leave a Reply
  1. Να και ένα σωστό ρεπορτάζ σχετικά με το “Χρυσάνθεμο”! Όλοι γράφουν ότι ήταν η κόρη της Ράντου και τιο έχουν διαψεύσει τόσο η Ράντου όσο και ο Ρώμας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θρήνος στο Πυροσβεστικό σώμα-Νεκρός στα 41 ο Παναγιώτης Λαζουράς!

Άρης Τσάπης: «Δεν είχαμε στον ήλιο μοίρα, μέναμε τρεις οικογένειες στο ίδιο σπίτι»