Η δράση του "νονού" του Πειραιά. Τα μπουνίδια, οι απειλές και τα "σούτια". Νέες συνομιλίες

Αποκαλυπτικές οι επικοινωνίες που κατέγραψε η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά µε τη δράση του θηριώδους κακοποιού µε τα τατουάζ, ο οποίος φέρεται να ηγούνταν κυκλώµατος εκβιαστών.
 
 

  • Ηταν 6 Μαρτίου 2020 όταν οι αστυνοµικοί που παρακολουθούσαν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του αρχηγού κυκλώµατος εκβιαστών τον άκουσαν έκπληκτοι να λέει: «Να δεις τι του ετοιµάζω αυτουνού στο σπίτι. Να δει κάτι κρανία, κάτι κόκαλα, κάτσε να δεις τι θα τον κάνω αυτόν. Τον π… Εχει πάει ο… και πήρε από το νεκροταφείο κόκαλα».

 
 
 
 
Aνθρωπος της εµπιστοσύνης του 35χρονου «νονού» µετέβη µε εντολή του σε χώρο φύλαξης οστεοφυλακίων, εντός νεκροταφείου, απ’ όπου έκλεψε ανθρώπινα οστά. Ο αρχηγός ήθελε, όπως εξηγούσε στο τηλέφωνο, να απαντήσει στα σχέδια των αντιπάλων του, οι οποίοι σκόπευαν να του στείλουν ένα «δώρο» για να τον τροµοκρατήσουν. Δύο ηµέρες νωρίτερα, ο θηριώδης «νονός» µε τα πολλά τατουάζ και την έξη στα όπλα είχε ξεδιπλώσει την πρώτη φάση της «απάντησης» στους εχθρούς του.
 
 

  • Αγόρασε ένα στεφάνι µε λουλούδια και πήγε στο σπίτι του άνδρα µε τον οποίο είχε διαφορές. Εκεί φέρεται να χτύπησε όχι µόνο τον ίδιο αλλά και τους γονείς του. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε στο τηλέφωνο: «Και θέλανε, µου λέει, να βάλουνε ένα στεφάνι. Α ναι; του λέω. Μου λέει ναι. Εντάξει λέω. Πάω σήµερα, παίρνω από το νεκροταφείο ένα στεφάνι λουλούδια και µία γλάστρα, πάω σπίτι του, του δίνω µία χαστούκα µπροστά στους γονείς του, τους βαράω και µε τα πράγµατα στο κεφάλι. Ακου, θα σε σκοτώσω π… του λέω».

 
Ο αρχηγός της εγκληµατικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε από το Τµήµα Δίωξης Εκβιαστών δεν ήθελε µόνο να είναι σκληρός αλλά και να δείχνει. Απειλούσε… θεούς και δαίµονες και φρόντιζε η εµφάνισή του να είναι «αρκούντως» τροµακτική. Οπως περιγράφεται στην πολυσέλιδη δικογραφία που σχηµατίστηκε σε βάρος συνολικά 25 κατηγορουµένων, το κύκλωµα είχε ένα ευρύ φάσµα «δραστηριοτήτων». «Προστάτευε» καταστήµατα, συνόδευε τραγουδιστές, αναλάµβανε τη «διευθέτηση» οικονοµικών διαφορών, προσπαθούσε να στρατολογήσει αναβάτες του ιππόδροµου, έβρισκε δουλειά σε κόσµο, τραµπούκιζε παίκτες σε γήπεδα, ξέπλενε χρήµατα σε διαδικτυακό στοιχηµατισµό ποδοσφαιρικών αγώνων.
 
Ο πιο σκληρός-σύμφωνα με το Έθνος- στους ξυλοδαρµούς ήταν ο αρχηγός, ο οποίος δεν δίσταζε ακόµα και να βγάλει πιστόλι. Χαρακτηριστική είναι η αφήγηση από τον ίδιο για περιστατικό στο οποίο είχε χρειαστεί να επέµβει: «Τραβάω εγώ το πιστόλι, µπήκε στη µέση ο …, πήγα να τον σκοτώσω. Εφυγε τρέχοντας ο µικρός… κάτι µπουνίδια, ξάπλα του δώσαµε και κάτι σουτ µε τον… , τον κάναµε άλογο. Ο µικρός βοήθεια, βοήθεια, τρέχει, δεν τον πρόλαβα, του έδωσα ένα µπουνίδι, του έσπασα τον καθρέφτη, τραβάω το πιστόλι, µου λέει ο … είσαι µ…, θα πάµε φυλακή».
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρασκήνιο-Το "Όχι" της Τατιάνας στο «Κοινωνία ώρα Mega».Τι συνέβη;

Παρασκήνιο ΑΝΤ1-Δεν αντέχουν άλλο τα νεύρα της Σκορδά και την κοπανάνε