Ελληνίδα πρωταγωνίστρια: «Είχα φτάσει σε σημείο να τσακώνομαι με τις καρέκλες γιατί δεν είχα κάποιον…»

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνας αλλά και για την προσωπική της ζωή. Καλεσμένη της εκπομπής “φλΕΡΤ” η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έκανε αποκαλύψεις.
«Σε αυτό το κομμάτι τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί ο ανθρώπινος παράγων είναι αυτός που δεν μπορείς να τον ψυχολογήσεις. Δηλαδή εγώ μπορεί να τα λέω πάρα πολύ ωραία στη συνέντευξη, όταν θα έχεις όμως μια σχέση, πέραν των φιλικών σχέσεων, τα πράγματα ζορίζονται. Γιατί εγώ πια έχω ξεκαθαρίσει τον σκοπό της ζωής μου και ένα από τα βασικά για να είσαι με έναν άνθρωπο πρέπει να ταιριάζετε στον σκοπό σας. Να μη θέλω εγώ να γυρίσω τον κόσμο και πίσω να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος περιμένει στο σπίτι».

«Μου έχει συμβεί και δεν πήγε καλά γιατί είχε άλλα στο μυαλό του εκείνος. Οπότε ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπο που πρέπει να ταιριάζουν και τα ενδιαφέροντα σας και ο σκοπός που έχετε στη ζωή» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η δημοφιλής ηθοποιός. «Τελευταία, λέω πως, εκπαιδεύω τον εαυτό μου για να περάσουμε καλά μαζί. Και γελάω πάρα πολύ με τον εαυτό μου! Δεν θα φτάσω, όμως, να ‘μαι μια τρελή, να μιλάω μόνη με τις καρέκλες! Γιατί τσακωνόμουν μες στην καραντίνα με τις καρέκλες ενώ έπρεπε με κάποιον να υπάρχει αυτό το μοίρασμα, η διάδραση. Αλλιώς δεν υφίσταται μια σχέση και αυτό μου έλειψε στην καραντίνα. Παρ’ όλο που ήμουν με την κάμερα ανοιχτή και μιλούσα με όλο τον κόσμο, μου έλειψε η ζωντανή επικοινωνία και θα έπρεπε να λείπει σε όλους μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Χριστίνα Κολέτσα: Μπαίνει στο σπίτι του «Big Brother»; (video)

Μύκονος Τώρα-Νεκρή 18χρονη σε φρικτό τροχαίο