Εικόνες που σοκάρουν. Γυμνή Σερβίδα με ηπατίτιδα στο νοσοκομείο της Έδεσσας

Εδώ και πάρα πολλές μέρες, τουλάχιστον έναν μήνα, βρίσκεται στο Νοσοκομείο Έδεσσας, μία γυναίκα, σέρβα υπήκοος, η οποία «στεγάζεται» αλλά και περιθάλπεται από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Έδεσσας. 
 
 
 
 

  • Η συγκεκριμένη γυναίκα, πάνω από 50 ετών, συγκατοικούσε με ημεδαπό σε σπίτι στην Έδεσσα, ο οποίος πριν από έναν μήνα προφυλακίστηκε με την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας. Ναρκομανής κι αυτός, βρέθηκε στη φυλακή, με αποτέλεσμα ο πατέρας του, στον οποίο ανήκει το σπίτι που διέμεναν, να το κλειδώσει και να μείνει άστεγη η εν λόγω, η οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή στον θάλαμο βραχείας νοσηλείας του Νοσοκομείου. Βέβαια, προηγήθηκε εξέταση στο Νοσοκομείο, από την οποία διαπιστώθηκε ότι έχει ηπατίτιδα.

 
 
 
 


 
 
 
 
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του pellanews, η εν λόγω γυναίκα δεν έχει που να μείνει ενώ από το Νοσοκομείο Έδεσσας έχουν γίνει οι απαραίτητες ενημερώσεις τόσο προς τον Δήμο όσο και προς τον Εισαγγελέα ώστε να επιληφθούν της κατάστασης και να απομακρυνθεί από τον χώρο του Νοσοκομείου μιας και η γυναίκα δεν χρήζει νοσηλείας. 
 
 
 
Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα ενώ όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες, δημιουργούνται καταστάσεις στις αίθουσες του Νοσοκομείου πέραν λογικής με την εν λόγω Σέρβα να «υποδέχεται» άτομα, αλκοολικούς και λοιπούς «περίεργους» τύπους τριγυρνώντας, μάλιστα, γυμνή.

One Comment

Leave a Reply
  1. Α δεν είμαστε με τα καλά μας. Γι’αυτό το χάλι πληρώνει ο κάθε φορολογούμενος;; Πρόβλημά της που θα μείνει, δεν είναι ανήλικη ούτε ανήμπορη. Στην τελική ας γυρίσει σπίτι της κι όταν, και αν αποφυλακιστεί ο φιλαράκος της, ξαναγυρνάει Ελλάδα. Ο πεθερός μπαμ μπαμ καθάρισε..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Χαρά Παππά-"Χώρισα με τον Μπουράκ γιατί…λίγο πρίν απο τον γάμο"

Δεν έχουμε ξεμπλέξει με τον κορονοϊο. Πρώτο κρούσμα στη Ραφήνα