Αυτή είναι η τελευταία αγαπησιάρικη φωτογραφία του «Ρετιρέ». Μετά ακολούθησε το χάος…

Ήρθε στα χέρια μου χθες από …τύχη. Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία από ένα πάρτι που έγινε μετά τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς του Γιάννη Δαλιανίδη χωρίς να γνωρίζει κανείς βέβαια πως ήταν η τελευταία.
 
 

  • Πρόκειται στην κυριολεξία για ένα συλλεκτικό καρέ από πάρτι που έγινε μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης σεζόν της κωμωδίας του Mega και ενώ όλοι γνώριζαν πως η σειρά συνεχίζει και για τρίτη σεζόν. Άλλωστε είναι γνωστό πως το «Ρετιρέ» όπως και οι «Δύο ξένοι» είναι δύο σειρές που δεν είχαν τέλος για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Γιατί υπήρχε η απόφαση πως θα συνεχίζονταν.

 
 
Στην περίπτωση του «Ρετιρέ» το μπάχαλο προέκυψε όταν έγινε η διαρροή ότι δύο από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα του καστ είχαν καταφέρει να διπλασιάσουν τον μισθό τους για την επόμενη σεζόν ενώ οι περισσότεροι δεν θα έπαιρναν αύξηση ούτε μιας δραχμής (δραχμές είχε ακόμη τότε η Ελλάδα). Έτσι η σειρά διαλύθηκε και ο Δαλιανίδης αποφάσισε να κάνει τους πιο low bughet «Μικρομεσαίους» στο Mega με την Καραγιάννη, τη Σαπουντζάκη και τον Παύλο Ευαγγελόπουλο που όμως δεν είχαν την ίδια επιτυχία με το «Ρετιρέ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρασκήνιο Alpha. Τα νεύρα του Φερεντίνου με την Βαρθακούρη. "Έλεος ρε παιδιά"

Τραγωδία με αεροβόλο. Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του 15χρονου Αλέξανδρου. (Βίντεο)