Αρπαγή Μαρκέλλας. Αυτοί είναι οι παιδεραστές που ψάχνει η Αστυνομία. Ο ρόλος της Μούρθου

Στο ίδιο χρονικό διάστημα της αρπαγής της Μαρκέλλας απο την Μούρθου, σκάει ένα πολύ μεγάλο κύκλωμα παιδεραστών στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία στη Γερμανία. Εκεί στα τέλη του Ιουνίου ανακοινώθηκε η εξάπλωση του πυρήνα ενός ευρέος δικτύου εκμετάλλευσης ανηλίκων που έχει έδρα την πόλη Μπέργκις – Γκλάντμπαχ και περιλαμβάνει περισσότερους από 30.000 υπόπτους. Ήδη έχουν συλληφθεί 11 άτομα που κατηγορούνται για παραγωγή και διασπορά υλικού σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.
 
 
 
 

  • Παράλληλα έχουν τακτοποιηθεί και τουλάχιστον τρία θύματα ηλικίας 5, 10 και 12 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews από τη Γερμανία η αστυνομία της Κολωνίας που χειρίζεται την υπόθεση έχει ήδη διαπιστώσει τις επαφές του κυκλώματος με την Αυστρία την Ελβετία και την Ιταλία. Στις γερμανικές έρευνες όμως περιλαμβάνεται και η νοτιοανατολική Ευρώπη και ειδικότερα η Ελλάδα.
  • Όπως επισημαίνουν οι πηγές από τη Γερμανία, τα τελευταία χρόνια λόγω των αρκετών περιστατικών εκμετάλλευσης ανηλίκων προσφύγων η χώρα μας βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο αντίστοιχων διεθνών ερευνών. Στη Θεσσαλονίκη οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος συνεχίζουν να χτενίζουν το σκληρό δίσκο του λάπτοπ της 33χρονης αλλά και τη διαδικτυακή της δραστηριότητα μέσω του κινητού τηλεφώνου της.

 
Αυτό που δυσχεραίνει τις έρευνες είναι ο τρόπος που η απαγωγέας της 10χρονης επιχείρησε να καλύψει τα ψηφιακά της ίχνη. Λίγο πριν συλληφθεί δεν έσπασε αλλά έριξε νερό στον υπολογιστή και στο τηλέφωνό της, προκαλώντας μεγάλη φθορά στις συσκευές. Οι αστυνομικοί επιβεβαιώνουν ότι εν τέλει θα καταφέρουν να δουν όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει μέσω του λάπτοπ και του κινητού, εξηγούν όμως ότι αυτό πιθανόν θα απαιτήσει αρκετές ημέρες ακόμη.

2 Comments

Leave a Reply
  1. Κρεμάστε αυτό το ανώμαλο κάθαρμα την μουρθου. Αυτά τα σκυλιά ούτε δική δεν χρειάζεται. Λίγο ακόμη κόπο κάντε και θα σνασυρετε τα στοιχεία που χρειάζονται από τον υπολογιστή. Γι’αυτό και μόνο που έκανε πρέπει να την ξεσκισετε μαζί με το αυτιστικό τον δικηγόρο της. Αμάν πια με αυτήν την τόσο κακώς εννοούμενη δημοκρατία…….

  2. Περιμένω τη στιγμή που θα βγει ο δικηγόρος της στα κανάλια να μιλήσει πάλι για τα αισθήματα μητρότητας της 33χρονης πρεζούς και να ωρύεται γιατί έχει πέσει ο κόσμος να την φάει. Τι το έκανε μωρέ το παιδάκι στο κάτω κάτω? Ένα μπανάκι γιατί ήταν βρώμικη, ένα ναρκωτικάκι γιατί ήταν ξύπνια, ένα βιντεάκι με κατι μαύρους για να έχει παρέα, βρέθηκε με λεφτά, κατέστρεψε τα στοιχεία, κουρεύτηκε γουλί, εχει ανακατευτεί Interpol και ψάχνουν όλοι δίκτυα παιδικής πορνογραφίας….Φυσιολογικά πράγματα δηλαδή. Α και να μας πει πότε θα προσφύγει στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια , όπως δήλωσε, για την τιμή της 33χρονης. Να μας πει να πάμε να τους υποστηρίξουμε και εμείς. Όλη η Ελλάδα στο πλευρό τους θα είναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το "Κόκκινο Ποτάμι" καθήλωσε χθες το κοινό και σάρωσε σε τηλεθέαση

Ντόρα Μακρυγιάννη-Μετά την "γυναίκα χωρίς όνομα" συζητάω να…