Απο το στούντιο της Μενεγάκη το δεύτερο κύμα κορονοϊού στη χώρα;

Πόσο αντιφατικό μέχρι το τέλος ε; Απο τη μία η ίδια η Μενεγάκη να δηλώνει σε κάθε τηλεοπτική στιγμή της ότι φοβάται πολύ τον Κορονοϊό και απο την άλλη στην τελευταία εκπομπή της να φιλιούνται και ν΄αγκαλιάζονται λές και δεν τρέχει τίποτε.
 
Υπάρχουν και κάποιοι που λένε ότι ειδικά φέτος το καλοκαίρι η Μενέγω δεν θ΄ανοίξει το ξενοδοχείο της στην Άνδρο για τους ξένους. Ακριβώς εξαιτίας του φόβου.
Και χθές έπραξε τα αντίθετα. Η δηθενιά και η ανευθυνότητα σε όλο το μεγαλείο της. Και δώστου αγκαλιές και να τα φιλιά. Λές και το θερμόμετρο που έχει ο σεκιουριτάς στην πύλη των στούντιο Πρό και μετράει την θερμοκρασία θα τους σώσει.
 
 
Κι εγώ ρωτάω. Αν είναι κάποιος ασυμπτωματικός; Πράγμα πολύ πιθανό; Και εντάξει αυτό. Το παράδειγμα που δίνεται στο κοινό απο το μαύρο γυαλί; Το ξεχάσατε;  Ξεχάσατε πώς πέρα απο τα δακρύβρεχτα τη συγκίνηση και τα “νιάου” στον αέρα, αποτελείται για κάποιους παραδείγματα;

  • Πρότυπα;
  • Κάποιοι εκεί έξω προσπαθούν να σας μοιάσουν;
  • Σας μιμούνται; 

Και ποιος μου λέει εμένα πώς μετά τον χθεσινό συνωστισμό άνω των 100 ατόμων μέσα στο τηλεοπτικό πλατό της Μενεγάκη… δεν θα έχουν δεύτερο κύμα κορονοϊού στον Alpha;
Ήρεμα ρωτάω…
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το τέλος της Μενεγάκη σε τηλεθέαση. Είχε να δει τέτοια νούμερα απο…

Φαίδωνας Κεφαλέας-Με σπόντες αποχαιρέτησε την Μενεγάκη ο πρώην συνεργάτης της