Άρχισαν τα όργανα… Το άκυρο της Μπαρμπαρίγου και στη Μαλέσκου

Διεύρυνση της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής που θα παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου κατά μισή με μία ώρα σκέφθηκαν κάποιοι στον ΣΚΑΪ.
 
 
Πως μπορούσε να γίνει αυτό;
 
 
Με ένταξη στην εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Όμως δεν θα γίνει… Μαθαίνω πως η μαγείρισσα ήταν κάθετα αρνητική να συμμετέχει σε άλλη εκπομπή και να μην έχει την δική της καθημερινή εκπομπή όπως προβλέπει η συμφωνία που έκλεισε με τον ΣΚΑΪ. Θυμίζουμε εδώ πώς είχε ρίξει άκυρο πρίν απο δέκα ημέρες και στην Σκορδά. 
 
Δεν έχει περάσει και λίγα η Αργυρούλα σε άλλες κουζίνες και πλέον ακολουθεί και αυτή την τακτική Πετρετζίκη: Τηλεοπτική παρουσία μόνο με δική της εκπομπή.
Έτσι η καθημερινή μαγειρική της εκπομπή που θα είναι εξ’ όλοκλήρου χορηγούμενη θα προβάλλεται 45 λεπτά πριν ή μετά την καινούργια εκπομπή της Μαλέσκου.

5 Comments

Leave a Reply
  1. Ποια ειναι η μαλεσκου; Ελεος δλδ με την καθε ασχετη, βιζιτοφατσα και wanna be famous μονο και μονο απο ενα ξενικο επωνυμο. Πηξαμε στα εισαγομενα τουβλα.

  2. Αν ρωτάς ποια είναι η Μαλέσκου,@Ssandy μάθε πώς αυτό που εσύ θεωρείς τούβλο, έχει σπουδάσει παιδαγωγικά και είναι δασκάλα σε δημοτικό. Δεν είναι λοιπόν το εισαγώμενο τούβλο που θεωρείς. Εσύ ίσως είσαι το μεγαλύτερο τούβλο που λες για τους άλλους χωρίς να ξέρεις τίποτα για αυτούς.

  3. Και επειδή έχει σπουδάσει παιδαγωγικά τι έγινε ρε φαντασμενο γλιφτρακι αποχαυνωμενο της Τραβεσκου;; Μάλλον του δημοτικού θα είσαι για να την έχεις είδωλο.. Τη δασκαλιτσα θα μας την παρουσιάσεις και αστροφυσικό!! Μάλλον ούτε έξω από κανένα ΑΕΙ δεν θα χεις εσύ περάσει..εκτός και αν είσαι η ξαδέλφη της από το Κολοχώρι. Να ήταν και καμιά ωραία ύπαρξη γενικότερα που να αξίζει να πεις ok. αλλά δε…
    Πηξάμε με ματαιοδοξα φελακια…όπου την περνει την κυρία. πάντως στα χαμηλά μονάχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θρήνος. Νεκρή η κορυφαία αρχιτέκτονας Σουζάνα Αντωνακάκη

Ο Χαρδαβέλλας για την Τριφύλλη-"Με εκμεταλλεύτηκε. Αυτό που έκανε ήταν…"