"Χαστούκι" στον Πολάκη. Καταδικάστηκε απο τον Γεωργιάδη για προσβολή προσωπικότητας

Γύρισε η σελίδα. Και πλεόν ο ένας μετά τον άλλον θα κάτσουν στο σκαμνί. Και αναφέρομαι σε όλους εκείνους που συκοφαντούσαν “εν χορώ” τον Άδωνη Γεωργιάδη επειδή ο τελευταίος ήταν ο μόνος που απαντούσε με επιχειρήματα την εποχή που κυβέρνηση ήταν ο Σύριζα. Κάποιοι προσπάθησαν να τον λασπώσουν. Και το έκαναν-θεωρούσαν-μαεστρικά. Όμως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος λέει ο λαός μας και προφανώς και έχει δίκιο.
 
Άλλη μια πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση για προσβολή προσωπικότητας πρόσθεσε στην συλλογή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Πολάκης. Αυτή την φορά με την υπ’ αριθμ 442/20 απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με δικηγορο τον βουλευτή της ΝΔ Θάνο Πλεύρη καταδίκασε τον «τραχύ Κρητικό» σε 15.000 ευρώ γιατι ψευδώς ισχυρίστηκε οτι ο Άδωνις Γεωργιάδης διατηρούσε  off shore εταιρία και μάλιστα οτι αυτή συνδεόταν δήθεν με διαφθορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ χαρακτηρίζοντας τον ως «ανθρωπάκι της αρπαχτής και λαμογιάς».
 
Το δικαστήριο αναφέρει επί λέξει οτι πρόθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη ήταν να συκοφαντήσει και να εξυβρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς επίσης υποχρεώνει τον Παύλο Πολάκη να αναρτήσει την καταδικαστική απόφαση στον λογαριασμό του στο Facebook.
Δείτε την απόφαση που δημοσίευσαν τα “Παραπολιτικά”.
 

One Comment

Leave a Reply
  1. Νάσο, μπράβο για την πρώτη παράγραφο με τη bold γραφή. Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με ΝΔ και Άδωνι, η αλήθεια είναι αυτή. Ότι στα χρόνια της δημοσκοπικης παντοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο μόνος που έκανε αντιπολίτευση στο αγοραίο και χυδαίο ύφος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και δεν τους αντιμετώπιζε με αστική ευγένεια, ήταν ο Άδωνις. Άντε και ο Κυρανακης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Επίθεση με βιτριόλι-Η δράστις μια μέρα πριν κρυβόταν πίσω από τα λουλούδια

Παρασκήνιο Σκαϊ-Πατώνει ο Λιάγκας και «σκοτώνει» το Δελτίο. Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις