Συμβαίνει ΤΩΡΑ στη Ρόδο. Η παρέμβαση που έφερε χαμόγελα στην 9χρονη που λιποθύμησε

Η Ρόδος αγκάλιασε τη μητέρα μετά τη λιποθυμία της 9χρονης κόρης της, σε φούρνο. Η δουλειά που βρέθηκε με παρέμβαση του Γιώργου Σταμάτη, της επιτρέπει πλέον να κάνει αισιόδοξες σκέψεις, μετά από καιρό… Η μητέρα της 9χρονης στη Ρόδο ήταν εποχική υπάλληλος και το ξενοδοχείο όπου δούλευε πέρυσι, δεν έχει ανοίξει ακόμα. Η λιποθυμία του παιδιού της σε φούρνο, έφερε στο επίκεντρο, με τον πιο τραγικό τρόπο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια.
 
Μια οικογένεια μονογονεϊκή με δύο παιδιά, τα έφερνε εξαιρετικά δύσκολα πέρα, όπως και η ίδια περιέγραψε, με ένα νοίκι και τις υποχρεώσεις να τρέχουν, αλλά και δύο μικρά παιδιά με συνεχείς ανάγκες. Η ιστορία της ήρθε στο φως με τη λιποθυμία της 9χρονης κόρης της από την πείνα, ενώ περίμεναν μαζί στην ουρά έξω από φούρνο για να πάρουν ψωμί.

Το ζήτημα της εργασίας πάντως φαίνεται ότι λύθηκε καθώς, σύμφωνα με το newsit, με παρέμβαση του ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Σταμάτη βρέθηκε εργασία στην μητέρα της 9χρονης και μάλιστα με τηλεργασία για να μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό των δύο ανήλικων παιδιών της.

One Comment

Leave a Reply
  1. Ωραία παρέμβαση μπράβο στην μανούλα και στα παιδάκια….μακαρι να υπάρχουν δουλειές…..ωστο αυτό που γίνεται στην Ρόδο δεν υπάρχει έχω θεία στην Ρόδο που μένει μόνιμα εκεί τα τελευταία δύο έτη εργάζεται σε ξενοδοχείο σεζόν και αντιμετωπίζει και εκείνη πρόβλημα με την εργασία της το αφεντικό της υποχρεώνει το προσωπικό να δουλεύει και δεν πληρώνει τα μεροκάματα τους λέει ότι θα τις βάλει σε αναστολή εργασίας και ότι από εκεί θα πληρωθούν….στο τέλος θα δούμε και άλλα άτομα να πέφτουν από πείνα….ας υπάρξει έλεγχος ποια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρε τι γίνεται. Ο Αρναούτογλου απάντησε χθες σε Κανάκη και Σκορδά

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ. Δικάζονται στενοί συνεργάτες τραγουδιστή. Οι εκβιασμοί και…