Σκάνε σαν Βόμβες οι καταγγελίες. Νέο θύμα του ψευτογιατρού στον Βόλο. Της έφαγε 30.000 ευρώ

Πάνω από 20 νέες καταγγελίες για τον γιατρό – μαϊμού, που με μαντζούνια έταζε σε ασθενείς ότι θα τους γιατρέψει ακόμη και από τον καρκίνο, έχει στη διάθεση της η Ασφάλεια Αττικής. Τις τελευταίες 48 ώρες, άτομα από όλη την Ελλάδα επικοινωνούν με τους αξιωματικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων και αναφέρουν την προσωπική τους περιπέτεια με τον δήθεν «αναγνωρισμένο» γιατρό από ερευνητικό κέντρο στην Ελβετία, ο οποίος τους έπεισε να σταματήσουν τις θεραπείες που ακολουθούσαν και να πάρουν τα «φάρμακα» που ο ίδιος παρασκεύαζε για να γίνουν, όπως τους έλεγε, εντελώς καλά.
 
 
Ήδη, στα αστυνομικά τμήματα της επαρχίας έχει σταλεί η ειδική φόρμα με ερωτήσεις για την υπόθεση και οι καταγγέλλοντες θα κληθούν να απαντήσουν για να ληφθεί με αυτό τον τρόπο και επίσημη κατάθεση. Οι Αρχές εξετάζουν με προσοχή την καταγγελία γυναίκας από το Βόλο, που υποστηρίζει ότι έδωσε 30.000 ευρώ στο 47χρόνο ενώ εξετάζεται και άλλη μια περίπτωση με 20.000 ευρώ.

  • Τα μπουκαλάκια που βρέθηκαν στην πολυτελέστατη βίλα του στο Λαγονήσι περιείχαν έλαια από κάνναβη. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο γιατρός – «μαϊμού» ευθύνεται για το θάνατο δυο παιδιών και ενός ηλικιωμένου ενώ το «κουβάρι» άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι γονείς των παιδιών υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος του κατηγορώντας τον για το θάνατο τους.

Το περίεργο πάντως για τους αστυνομικούς είναι και το που μπορεί να κρύβει χρήματα, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνες δεν βρέθηκαν χρηματικά ποσά στο σπίτι ούτε όμως και επιταγές παρά το γεγονός ότι ζητούσε από τα θύματα του να πληρώνεται σε επιταγές τις οποίες ποτέ δεν έσπαγε στην τράπεζα αλλά πλήρωνε με αυτές απευθείας όλες του τις υποχρεώσεις.Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι είχε μετατρέψει τον εαυτό του σε «φαντομά», καθώς δεν εμφανιζόταν σε κανένα δημόσιο φορέα ενώ είχε να υποβάλλει φορολογική δήλωση από το 2012.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτή είναι η θετική έκπληξη της Νύχτας. Έκανε πρεμιέρα και "γέμισε" (Εικόνες)

Πρώην παίκτης του "Masterchef 4" μας… δείχνει την ψαριά του.