Σεισμός στην οικογένεια Κουτσολιούτσου-Δέσμευσαν την θαλαμηγό "Phalarope"

Τη δέσμευση της θαλαμηγού “Phalarope” που ανήκει σε εταιρεία με έδρα τη Μάλτα, η οποία εμφανίζεται να συνδέεται με συμφέροντα του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, αποφάσισε το Πρωτοδικείο Πειραιά έπειτα από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Folli Follie. Οι νομικοί σύμβουλοι της Folli Follie εκπροσωπώντας την εταιρεία κατέθεσαν την περασμένη Παρασκευή αίτηση ασφαλιστικών μέτρων περί συντηρητικής κατάσχεσης κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της οικογένειας Κουτσολιούτσου μέχρι του ποσού των 100 εκατ. ευρώ, του πολυτελούς ιδιωτικού σκάφους αναψυχής 32 μέτρων που ελλιμενίζεται στη Μαρίνα Ζέας.
 
 
 
 
Η αίτηση συζητήθηκε χθες Δευτέρα στο Πρωτοδικείο Πειραιά. Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση, εξέδωσε προσωρινή διαταγή και διέταξε τη δέσμευση του πλοίου και την απαγόρευση του απόπλου. Η διαταγή επιδόθηκε με δικαστικούς επιμελητές και κοινοποιήθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά. Ήδη το πλήρωμα της θαλαμηγού με σημαία Μάλτας έχει απομακρυνθεί, ενώ η Phalarope παραμένει “δεμένη” στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά. Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων περί συντηρητικής κατάσχεσης κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της οικογένειας Κουτσολιούτσου που υπέβαλε η Folli Follie έρχεται να προστεθεί στις νομικές ενέργειες που ήδη έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία με στόχο τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου και άλλα πρώην στελέχη του ομίλου.
 
Όπως αποκάλυψε το Capital μεταξύ αυτών των ενεργειών είναι η κατάθεση υπομνήματος και δήλωσης παράστασης υποστήριξης της κατηγορίας που περιλαμβάνεται στη δικογραφία που εκκρεμεί ενώπιον της Ανακρίτριας του 35ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, κ. Κωνσταντίνας Αλεξοπούλου, κατά πρώην στελεχών του ομίλου της εταιρείας για όλες τις αξιόποινες πράξεις, για τις οποίες έχει ασκηθεί δίωξη, διεκδικώντας αποζημίωση 78 εκατ.ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αντέχετε; Η Παπαδέλη στο κρεβάτι με μικροσκοπικά εσώρουχα 

Δείτε το. H Ασημίνα από τις "Άγριες Μέλισσες" με φουσκωμένη κοιλιά