Ρε τι γίνεται. Ο Αρναούτογλου απάντησε χθες σε Κανάκη και Σκορδά

Τις απαντήσεις και τα καρφιά του με πολύ διπλωματικό τρόπο έδωσε χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Αντώνη Κανάκη και Φαίη Σκορδά !
Ο παρουσιαστής είχε καλεσμένο τον Σάκη Τανιμανίδη που τον «βοήθησε» να πει αυτά που θέλει με τον τρόπο του.

  • Θυμάστε τον Κανάκη που ξέσπασε και κατηγόρησε τον Άρνι για αντιγραφή;
  • Για την εκπομπή «Live Tonight» του Γρηγόρη στην καραντίνα καθώς είπε πως θύμιζε πολύ τους Αρβύλα;

 
Χθες λοιπόν μιλώντας με τον Τανιμανίδη για το “Wolrd Party” του λεει πως το “κατατάσσει ανάμεσα στις 10 καλύτερες εκπομπές τα τελευταία 30 χρόνια” για να πάρει την ερώτηση του Σάκη «Πες μου ποιες άλλες εκπομπές βάζεις μέσα, για να καταλάβω;» με τον παρουσιαστή να του απαντά «τους ΑΜΑΝ» δείχνοντάς έτσι πως παρά τα πολύ σκληρά λόγια του Κανάκη, εκείνος είναι υπεράνω.
Βεβαίως αν ανοίξει το στόμα του ο Γρηγόρης… δεν θα ξεπλένει τον φυτεμένο παρουσιαστή ούτε ο Δούναβης… αλλά πάμε παρακάτω.
 
Λίγο αργότερα οι δυο τους έπαιξαν το παιχνίδι “give me 5”. Εκεί λοιπόν ρωτήθηκε ο Γρηγόρης ποιόν παρουσιαστή θα ήθελε να πάρει ωτοστόπ, για ν΄απαντήσει:  «Τον Γιώργο Παπαδάκη, τον Χατζηνικολάου και την Σκορδά» . Εντάξει. Αυτό ήταν κρός πρόμο του Αντ1.
Αλλά και πάλι… για ν΄ αναφέρει την Σκορδά που τον κράζει παντού… επειδή τον προτιμούν οι ηθοποιοί απο τις “Άγριες Μέλισσες” και όχι εκείνη…είναι δείγμα… μεγαλοκαρδίας!
Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα ε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Σοκαριστικές φωτογραφίες λίγο μετά το τροχαίο. Έτσι σκοτώθηκε ο Σκαφτούρος.

Συμβαίνει ΤΩΡΑ στη Ρόδο. Η παρέμβαση που έφερε χαμόγελα στην 9χρονη που λιποθύμησε