Παρασκήνιο ΣΚΑΪ. Σφαγή Λιάγκα-Μαλέσκου. Δεν θέλει ο ένας τον άλλον για συνεργάτη.

Και ενώ οι συζητήσεις για του χρόνου συνεχίζονται σχετικά με τη νέα μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ τα στελέχη του καναλιού προσπαθούν να βρουν ανώδυνες λύσεις…Ο Λιάγκας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’21 και αν και «λαβωμένος» στα νούμερα τη φετινή σεζόν έχει ακόμη διαφημιστικές εταιρίες που τον στηρίζουν.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, «η Μενεγάκη της Κρήτης» είναι ένα ελπιδοφόρο όνομα με προοπτικές όμως πολλές φορές αρνήθηκε την άνοδό της στην Αθήνα καθώς δεν είχε την πρόταση που την ικανοποιούσε. Μια ιδέα λοιπόν που έπεσε στο τραπέζι ήταν να υπάρξει δίδυμο Λιάγκα – Μαλέσκου στη μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού με παράλληλο ξήλωμα και ανανέωση όλου του πάνελ.

Η ιδέα απορρίφθηκε και από τον Γιώργο Λιάγκα στο παρασκήνιο αλλά και την Μαλέσκου που θέλει ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας! Είναι πιθανό λοιπόν να πάρει το 12 – 2 αν όμως αποτύχει θα βρεθεί εκτός ΣΚΑΪ. Οι συζητήσεις και με Λιάγκα και με Μαλέσκου αναμένεται να έχουν τελειώσει μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά οπότε θα μάθουμε και που θα κάτσει η μπίλια…

One Comment

Leave a Reply
  1. Καλά κι αυτή ας ηρεμήσει λίγο που θέλει να γίνει κεντρικιά με την πρώτη μετά τον τηλεβόα.. Αγάλι αγάλι κοπελιάάά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Σοκ στην Κρήτη. Νεκρός ο Στέλιος Παπαδογιάννης. Ο κολλητός του Ξυλούρη

ΣΟΚ στη δημοσιογραφία. Νεκρός ο αθλητικογράφος Δημήτρης Τηλιός