Ο πόλεμος του ντεκαπάζ-Η Καινούργιου εξέθεσε την Σπυροπούλου στον αέρα "Μου στέλνει μηνύματα και…"

Αυτή η κόντρα κρατάει πολλά χρόνια. Απο τότε που η Σπυροπούλου ούσα προστατευόμενη του Κοντομηνά… έπαιζε πολλά παιχνίδια και δημιουργούσε πολλά προβλήματα σε γυναίκες του σταθμού που… ζήλευε. Η Καινούργιου το έχει κρατήσει το μανιάτικο. Και όπως είδαμε και σήμερα θα συνεχίσει να το συντηρεί. Αυτή τη φορά έχει τα δίκια της… μιας και η Ντίνα συμμετέχει σε ένα προϊόν που είναι στο ΟΡΕΝ.
H Κατερίνα είπε στον αέρα της εκπομπής εμφανώς ενοχλημένη: «Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι η Κωνσταντίνα μίλησε κανονικά στην κάμερα του Alpha. Άρα η Κωνσταντίνα έχει θέμα με το Open από το οποίο προβάλλεται κιόλας και πληρώνεται; Ποιο είναι το πρόβλημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την εκπομπή μας; Είναι προσωπικό με μένα; Να το λύσουμε. Μάλιστα μου έχει στείλει και κάποια μηνύματα πως δεν έχει προσωπικό πρόβλημα, αλλά την είχαμε ακυρώσει μια φορά.»! και πρόσθεσε: «Είχαμε κανονίσει να έρθει στην εκπομπή, αλλά την προηγούμενη μέρα εμφανίστηκε σε άλλο κανάλι και εκπομπή ανταγωνιστική. Και αυτό δεν γίνεται σε καμία εκπομπή. Δε γίνεται να παίρνουμε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και να είναι ευγενής και η Σπυροπούλου να συμπεριφέρεται έτσι.»!
«Ποιο είναι το πρόβλημα; Είναι προσωπικό με εμάς και με τον Αlpha είναι όλα καλά; Νομίζω ότι έχει ξεχάσει τι έχει συμβεί με τον Alpha! Κακώς ασχολούμαστε. Δεν θέλουν να μας μιλήσουν; Θα φύγουν στο επόμενο live. Ασχολούμαστε αναγκαστικά επειδή είναι στο Just. Δε θέλω να σχολιάσω άλλο, τέλος»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Σοκαριστικές εξελίξεις στην εξαφάνιση της Μαντλίν. "Ο δράστης την βίασε και την σκότωσε"

Σπαραγμός σήμερα στην κηδεία της Δώρας. Της 27χρονης που "έφυγε" μετά την γέννηση του παιδιού της