Ο Δικηγόρος της οικογένειας Μακρή αποκαλύπτει: "Οι δράστες δεν δίνουν τον εντολέα τους"

«Το βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας δείχνει πόσο στυγερό ήταν αυτό το έγκλημα. Προφανώς είναι ένα πληρωμένο συμβόλαιο.  Μην ωραιοποιούμε, όμως, με τη λέξη συμβόλαιο. Δεν είναι μία αστικής φύσεως διαφορά, είναι ένα σκληρό, απάνθρωπο και βάναυσο χτύπημα, ένα αποτρόπαιο έγκλημα, όπου η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε με πολύ συστηματική και μεθοδική δουλειά, πολύμηνη, να συλλάβουν τους φερόμενους ως δράστες», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του Γιάννη Μακρή, Μπάμπης Λυκούδης και συνέχισε: «Οι φερόμενοι ως δράστες είναι αλλοδαποί και φαίνεται ότι ήρθαν στη χώρα για να τελέσουν το έγκλημα».
 
 
 
 
Όπως επεσήμανε ο Χαράλαμπος Λυκούδης, το κίνητρο της δολοφονίας δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, γιατί «οι φερόμενοι ως δράστες αρνούνται να ομολογήσουν την πράξη τους, συνεπώς δεν δίνουν την δυνατότητα να έχουμε το όνομα του ηθικού αυτουργού αυτής της πράξης. Οι συγκεκριμένοι δεν είχαν καμία διαμάχη με τον Γιάννη Μακρή».
Ο δολοφονημένος επιχειρηματίας, σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας, δεν ένιωθε ότι κινδυνεύει «γι’ αυτό κυκλοφορούσε με ένα smart και ένα μηχανάκι».
Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στη φυλακή ο “ψευτογιατρός” – Με σκυμμένο κεφάλι στα δικαστήρια

Δείτε τον-Αυτός είναι ο ψευτογιατρός που εμφανιζόταν με το όνομα Νίκος Κοντός