Θρήνος και ερωτηματικά στη Βέροια για τον 34χρονο Παύλο. "Έφυγε" στον γκρεμό και… (Βίντεο)

Το τροχαίο  δυστύχημα σκόρπισε πόνο και πολλά ερωτηματικά στη Βέροια. Ο Παύλος σκοτώθηκε σε ένα δρόμο που ήξερε καλά… Την έκανε πολύ συχνά αυτή τη διαδρομή. Κι όμως αυτή τη φορά, χωρίς κανένας να γνωρίζει ακόμα το πώς και το γιατί, αυτή η διαδρομή στάθηκε μοιραία. “Έφυγε”  ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος μια ολόκληρη πόλη. Πώς συνέβη το τροχαίο; Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι; Προσπάθησε ν΄αποφύγει κάποιον ή κάτι; 
Συγγενείς, συνεργάτες και πολλοί φίλοι του άτυχου νέου όλοι σοκαρισμένοι ακόμα, τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media. Όσοι τον γνώριζαν προσωπικά, ακόμα και όσοι τον γνώριζαν από το ψητοπωλείο που εργαζόταν ως υπεύθυνος, όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν. Σύμφωνα με τον ιστότοπο “Βεροιώτης” ο Παύλος ήταν ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο που ξεχώριζε για το χαμόγελό και τον ευγενικό χαρακτήρα του.

Η σελίδα του στο facebook γέμισε με μηνύματα θλίψης και λόγια παρηγοριάς προς την οικογένεια και τους οικείους του. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 9 Ιουνίου το απόγευμα. Μέχρι τότε, ως ένδειξη πένθους, το κατάστημα που εργαζόταν θα παραμείνει κλειστό.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Στο ΚΑΤ ο Γιώργος Παπανδρέου. Έπεσε και πάλι απο το ποδήλατο του

Παρασκήνιο Alpha: Έτσι στήνουν την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου