Η ανησυχία του Μάκη για την Ελένη: "Αγάπη μου είσαι καλά;"

Το μεσημέρι της Τρίτης, η παρουσιάστρια απήλαυσε το πρώτο γενικό πλάνο σαν τηλεθεάτρια και ζήτησε να το επαναλάβει ο σκηνοθέτης. «Έτσι να το ευχαριστηθούμε, να ευχαριστιόμαστε το κάθε λεπτό που είμαστε καλά και είμαστε μαζί με ανθρώπους που αγαπάμε σε καταστάσεις που μας αρέσουν. Να ευχαριστιόμαστε την κάθε στιγμή, κάθε στιγμή είναι μοναδική», είπε χαρακτηριστικά.
 
 

  • Και συνέχισε: «Την Παρασκευή που έφυγα από εδώ και ήμουν έτσι όπως ήμουν, πήγα σπίτι μου κατά τις 9 το βράδυ, έβαλα κάτω τον Μάκη. Το τι του έλεγα! Τι αναπτύξεις του έκανα! Κάποια στιγμή μου λέει: «αγάπη μου είσαι καλά»; Είμαι σε φάση φιλοσοφική; Είπα πολύ ωραία πράγματα μόνο που τα ξεχνάω, βγαίνουν μόνα τους, αυθόρμητα», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

 
Όπως εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια,η απόφασή της να εγκαταλείψει έστω και προσωρινά την τηλεόραση δεν ήταν εύκολη. «Εκεί πέρα πάνω στο μοντάζ κάπως σφίγγεται η καρδιά μου, με χαλάει με μια έννοια. Δεν θα ξανανέβω αύριο, τέλος», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στα αποχαιρετιστήρια αφιερώματα που ετοιμάζουν οι συνεργάτες της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Επικίνδυνος ο ψευτογιατρός "Αφαίρεσε από ασθενή ένα πλευρό και τον άφησε ανάπηρο"

Φρίκη στην Αρκαδία. Σκύλος επιτέθηκε σε μάνα με παιδί. Τραυμάτισε σοβαρά το ανήλικο