Επίθεση με Βιτριόλι-Ο δικηγόρος που τρέλανε τη δράστιδα και το Facebook

Η βασική ύποπτη κατάγεται από τον ίδιο νομό με την Ιωάννα, γεγονός που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να συνδέεται με την επίθεση, ενώ έχει έντονη δραστηριότητα στα social media. Πρόκειται για μία γυναίκα με καλό μορφωτικό επίπεδο, που εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, το οποίο συνεργάζεται με την ασφαλιστική εταιρεία, στην οποία δουλεύει η Ιωάννα.
 
Σχετικά με το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι, οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η 35χρονη συνέδεσε τον χωρισμό από τον σύντροφό της-δικηγόρο στο επάγγελμα-με την Ιωάννα, δηλαδή το κίνητρο φαίνεται πως ήταν η ερωτική αντιζηλία. Όπως μεταδίδεται, η γυναίκα φέρεται να έτρεφε παθολογική αγάπη για τον σύντροφό της. Μάλιστα, η εξέλιξη που φαίνεται να πυροδότησε τον ακατανόητο θυμό της, φέρεται να είναι ένα αίτημα φιλίας που είχε κάνει ο πρώην σύντροφός της στα social media της Ιωάννας εδώ και πάρα πολύ καιρό. Χωρίς να διαθέτει κάποιο στοιχείο ή απόδειξη “δαιμονοποίησε” την 34χρονη και την κατέστησε “ένοχη” για τον χωρισμό της.
 
Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχαν μηδενικές έως σπάνιες και φευγαλέες δια ζώσης συναντήσεις, εξ ου και η Ιωάννα δεν ήταν σε θέση να την αναγνωρίσει ως τη δράστιδα που της έστησε ενέδρα και της έριξε βιτριόλι.
 

One Comment

Leave a Reply
  1. Είμαι σίγουρη ότι τώρα ο πρώην σύντροφος θα ξανατρέξει στην αγκαλιά της πίσω και όταν βγει και το όνομά της στη φόρα θα υπάρχουν κι άλλοι που θα κανουν ουρά για να συναψουν σχέση με την τρελή!!!
    Μήπως να ψαχνατε κ στο παρελθόν της μήπως και βρεθουν και άλλες επιθέσεις σε αντιζηλες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Επίθεση με βιτριόλι-Βρήκαν και την καμπαρντίνα που φορούσε η δράστις

Επίθεση με βιτριόλι. Ανατριχιαστική αποκάλυψη. Λίγες ώρες πρίν απο την επίθεση η ύποπτη…