Επίθεση με βιτριόλι. Οι αστυνομικοί στο σπίτι της 35χρονης. Το κάνουν «Φύλλο και φτερό»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που έχουν διαρρεύσει, η 35χρονη προσαχθείσα είναι υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, το οποίο μάλιστα στεγάζεται δίπλα στην εταιρεία στην οποία εργάζεται το θύμα. Σημειώνεται, πως τα κίνητρα της γυναίκας, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να καλέσει ταξί από το σημείο της επίθεσης, αλλά και η περούκα που φορούσε για να κρύψει τα πραγματικά της χαρακτηριστικά, φαίνεται πως είναι καθαρά προσωπικά.

Η 35χρονη φέρεται να ζήλευε καθώς πίστευε ότι κάτι συνέβαινε μεταξύ του συντρόφου της και της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου, αφού είχαν φιλικές σχέσεις. Οι αστυνομικοί έφτασαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς της μέσα από τις κάμερες ασφαλείας που την «έπιασαν» σε καρτοτηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας αλλά και μέσα από τις αναλύσεις που έγιναν στην τηλεκάρτα και τα σημεία όπου τη χρησιμοποίησε. Παράλληλα, μέσα στην ημέρα αναμένεται να δώσει κατάθεση και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία, όπως θεωρούν οι αστυνομικοί, έχει παίξει κάποιο ρόλο στην υπόθεση.

One Comment

Leave a Reply
  1. Γι αυτό έριξε βιτριολι. Ξερει από το δικηγορικο που δουλεύει οτι προκαλεί τη μέγιστη καταστροφή στο θύμα και θα τιμωρηθεί με την ελάχιστη ποινή. Αν δεν αλλάξει η ποινη θα το κανουν και άλλοι που δεν πάνε καλά στα μυαλά τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

"Πόλεμος" το βράδυ στον ΈΒΡΟ. Προσπάθησαν να περάσουν 400 λαθροεισβολείς…αλλά

Πύργος ΤΩΡΑ-Σοκ για τον θάνατο του 26χρονου Αντώνη