Επίθεση με βιτριόλι-Βρήκαν και την καμπαρντίνα που φορούσε η δράστις

Ραγδαίες έιναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα στις 20 του Μάη. Αυτή την ώρα συνεχίζεται η ανάκριση της 35χρονης γυναίκας, η οποία είχε ερωτική αντιζηλία με την άτυχη 34χρονη. Βρέθηκαν η τηλεκάρτα, η περούκα και πρίν απο λίγο η καμπαρντίνα που φορούσε κατά τη διάρκεια της καλά οργανωμένης επίθεσης.


 
Η 35χρονη καλλονή εντοπίστηκε και προσήχθη έξω από το σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου, ενώ στην τσάντα της εντοπίστηκε μια τηλεκάρτα και μια ξανθιά περούκα.
Η 35χρονη γυναίκα φέρεται ότι είχε ερωτική αντιζηλία εδω και ένα χρόνο με την 34χρονη Ιωάννα και το χωριό καταγωγής της είναι κοντινό με εκείνο της Ιωάννας. Από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών προέκυψε ότι έστελνε μηνύματα στο κινητό της Ιωάννας σε σχέση με κάποιο δεσμό που είχε. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, είναι υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται η Ιωάννα και δεν ήταν στο αρχικό κάδρο των ερευνών των αρχών.

3 Comments

Leave a Reply
  1. ΚΑΤΙΝΑ! κατέστρεψες μια κοπέλα για όλη της ζωή για μια απλή ζήλια!!! Δεν κρατάνε έτσι τους άντρες. Αύριο θα ήταν μια άλλη. Κ σε αυτη βιτριόλι θα ρίξεις;

  2. Για μισό λεπτό τόσες μέρες όλα τα κανάλια λένε για τηλεκατρα καπαρτινα και περούκα και η φερόμενη ως δράστης δεν φρόντισε να τα ξεφορτωθεί;
    Τότε ή μάλλον δεν είναι στα καλά της και εκτός πραγματικότητας ή κάτι άλλο συμβαίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πήγε στη Λίμνη Βουλιαγμένης και "δούλεψε" τα οπίσθιά της (Εικόνες)

Επίθεση με Βιτριόλι-Ο δικηγόρος που τρέλανε τη δράστιδα και το Facebook