Επίθεση με βιτριόλι. Αυτή είναι η ξανθιά δράστις. Βρήκαν στο σπίτι της περούκα και τηλεκάρτα

«Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020». Με αυτή την ανακοίνωση η Ελληνική αστυνομία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας, για προσαγωγή της 35χρονης εντυπωσιακής ξανθιάς-πιθανής δράστιδος, της επίθεσης κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη ΓΑΔΑ.
Μάλιστα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν στο γραφείο της μία περούκα και μία τηλεκάρτα και αναζητούν αν συνδεόταν με την επίθεση, ενώ τη μετέφεραν και στο σπίτι της για να αρχίσουν έρευνες ώστε να εντοπίσουν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.
 
 
 
Το στοιχείο που φέρεται να την πρόδωσε είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης. Η γυναίκα που προσήχθη προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας. Πλέον, η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει στοιχεία για τον σχηματισμό δικογραφίας, ενώ θα κάνουν και ανάλυση της φωνής της και δεν αποκλείεται να γίνει ταυτοποίηση με φωτογραφία της στην Ιωάννα που παραμένει στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης, αναμένεται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για να καταθέσει ως ύποπτος. Είναι γυναίκα για την οποία υπάρχουν στοιχεία, ενώ και οι δύο είναι νέα πρόσωπα στο κάδρο των υπόπτων.

2 Comments

Leave a Reply
  1. Αλήθεια τώρα? Και εγώ περίμενα ότι θα είναι σάπια μπαζολα… Καλά δν αλλάζει κάτι σάπια είναι στην ψυχή και μάλλον τελικά αυτές έχουν το μεγαλύτερο κόμπλεξ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μόνο εδώ: Αυτό είναι ο γόης που έκλεισε στην νέα σειρά του Alpha

Έσκασε ΤΩΡΑ. Έμεινε οριστικά εκτός Alpha και κλείνει στο Mega ο…