Βικτώρια Καρύδα "Η κόρη μου έμαθε για την δολοφονία του πατέρα της στο Google"

Δύο περίπου χρόνια μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η σύζυγός του και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Βικτώρια Καρύδα μίλησε στο Πρώτο Θέμα. Αφορμή της συνέντευξης;
Η δίκη που ξεκινά σε λίγες μέρες. Το συγκλονιστικό είναι όμως άλλο. Αυτό που λέει για το πώς τα παιδιά της έμαθαν για την δολοφονία του πατέρα τους.
«Όλα αυτά που γράφουν για περιουσίες και επιχειρήσεις του Γιάννη είναι παραμύθια. Οικονομικά περνάω πολύ δύσκολα. Η ανάγκη να μεγαλώσω αξιοπρεπώς τα παιδιά μου και να μην τους στερήσω τίποτα, όπως ακριβώς μας φρόντιζε ο άντρας μου, με οδήγησε στο να ανοίξω ένα e-shop. Κάποιοι αυτό το παρεξήγησαν και άρχισαν να μιλούν και να λένε διάφορα γιατί δε γνωρίζουν τις ανάγκες που υπάρχουν. Και η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δουλέψω για να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν. Τα σχολεία των παιδιών και η καθημερινότητά τους. Και δεν έχω δικαίωμα να τους τα στερήσω», τόνισε αρχικά και συνέχισε:  «Επί 20 μήνες είμαι δίπλα τους. Προσπαθώ να απαλύνω τον πόνο τους και να βιώσουν αυτόν το χαμό όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Όμως αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Είμαστε άνθρωποι και τα συναισθήματα είναι κάποιες φορές τόσο δυνατά που μας λυγίζουν. Τα παιδιά ζητάνε τον πατέρα τους. Πριν από τρεις εβδομάδες η κόρη μου κάτι άκουσε ή κάτι είδε και έψαξε στο Google το όνομα του πατέρα της. Αναζήτησε πληροφορίες για τον Γιάννη, είδε το βίντεο και έβαλε τα κλάματα. Ήρθε στο δωμάτιό μου και μου είπε, “Μαμά, ξέρουμε την αλήθεια. Είδαμε το βίντεο…” . Έχασα τα μυαλά μου. Βρήκα το κουράγιο και τους είπα ότι τον “μπαμπά τον σκότωσαν ληστές. Βγήκε έξω από το σπίτι και τον σκότωσαν”. Αυτό ξέρουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Τζόυς Ευείδη-"Δύσκολο να βρώ τον έρωτα. Είμαι μονόχνωτη"

Συνέβη στη Ρόδο. Διαρρήκτης κάλεσε την αστυνομία απο εστιατόριο για να τον συλλάβουν