Βίντεο Ντοκουμέντο. Είναι αυτός ο εξαφανισμένος Γιάννης Οικονομόπουλος ή κάποιος που του έκανε κακό;

Βρετανοί αστυνομικοί που ερευνούν τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Γιάννη Οικονομόπουλου 34 χρόνων, από την Πάτρα, έστειλαν στην εκπομπή υλικό από κάμερα ασφαλείας που φαίνεται να τον κατέγραψε. Διακρίνεται να περπατά στο πεζοδρόμιο της Ίστερν Άβενιου, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που έμενε στο  Ίλφορντ του Λονδίνου. Είναι Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, ημέρα που εξαφανίστηκε και ώρα 14:11.
Η εικόνα του σοκάρει… Ο Γιάννης εμφανίζεται να περπατά φορώντας μόνο το ένα αθλητικό του παπούτσι. Το άλλο δεν βρέθηκε παρά την έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα και στη γειτονική περιοχή. Τόσο η Αστυνομία όσο και η σύντροφός του, δηλώνουν σίγουροι ότι πρόκειται για τον ίδιο, αφού φοράει το χαρακτηριστικό μπουφάν που έλειπε από το διαμέρισμά του.
Σύμφωνα με τη Βρετανική Αστυνομία, η κατεύθυνση που πήρε είναι δυτικά και σε κοντινή απόσταση είναι το νοσοκομείο Κινγκ Τζορτζ και το προάστιο του Χέιβερινγκ. Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή από την Πάτρα, η θεία του αγνοούμενου Μαριάννα Λαζανά και ο φίλος του Γιώργος Ραφτόπουλος, είδαν το βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή. Η θεία του φάνηκε σίγουρη πως πρόκειται για τον ίδιο, αλλά ο φίλος του κράτησε τις επιφυλάξεις του, καθώς η εικόνα δεν ήταν τόσο καθαρή.
Και σωστά έχει αμφιβολίες. Είναι ο Γιάννης ή κάποιος που πιθανόν λήστεψε τον Γιάννη και πήρε τα ρούχα του; Γιατί κυκλοφορούσε με ένα παπούτσι;
 
Η σύντροφος του αγνοούμενου απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις που της έθεσε γραπτώς το «Τούνελ»:
«Είμαι σίγουρη ότι είναι ο Γιάννης. Το ίδιο σίγουρη είναι και η Βρετανική Αστυνομία. Γνώριζα πολύ καλά όλα του τα ρούχα και παπούτσια και γι’ αυτό το λόγο ήταν πολύ εύκολο για μένα να περιγράψω στην Αστυνομία τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ιδιαίτερο μπουφάν που φοράει με το νούμερο 13 στο ένα μανίκι. Μπορώ να αναγνωρίσω, επίσης, τον τρόπο που περπατάει. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι περπατάει φορώντας μόνο το ένα παπούτσι. Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ηθοποιός απο τις "Άγριες Μέλισσες" δεν μασάει. Ποζάζει χωρίς μπότοξ και φίλτρα στα 48 της

Αντέχεις; Ξανθιά καλλονή των media… ποζάρει ολόγυμνη στον καθρέφτη της