Αηδία στο Πρωϊνο του ΑΝΤ1. Ο Καλλίδης έβγαλε αλογόμυγα μέσα απο το ρύζι και… (Βίντεο)

Το είδαμε κι αυτό στον αέρα. Στον αέρα του Αντ1 ρε! Τον Καλλίδη να βράζει ρύζι για τα γεμιστά και μαζί με αυτά να βράζει και μια αλογόμυγα. Και όχι μόνο αυτό. Στον αέρα και μάλιστα σε κοντινό πλάνο… τον δείχνει που ανοίγει το καπάκι βάζει τη καθαρο(!)χερούκλα μέσα στο ρύζι που μαγείρευε την πιάνει και την πετάει στο πάτωμα!
Και ενώ τα βλέπαμε στην κάμερα η Φαιούλα που κλασικά χλαπάκιαζε κατέβασε τα πηρούνια και δεν ξαναέφαγε γεμιστά μέχρι που τελείωσε η μαγειρική.
Αηδία. Στο 07:38 του βίντεο δείτε τη “νοστιμιά” στον αέρα.
 
Υ.Γ Πώς επιτρέπουν εν μέσω κορονοϊου να μαγειρεύουν με γυμνά χέρια στην τηλεόραση; Γαντάκι δεν υπάρχει; Επίσης… πόσο γελοίο είναι να βάζεις το χέρι σου και να βγάζεις μια μύγα μέσα απο το φαγητό και μετά να συνεχίζεις-λές και είμαστε βλάκες όλοι εμείς που το βλέπουμε-σα να μην τρέχει τίποτε;
 
 

8 Comments

Leave a Reply
 1. Σκέψου τί γίνεται στο μαγαζάκι του.. Μπλιαχ ?. Όσο για την Σκορδά.. Σκατά!! Αν δεν μπορεί να ελέγξει τον αέρα της εκπομπής της ας πάει στο διάολο.. ?

 2. Είπε επίσης ότι βάζει στη σάλτσα των γεμιστών ό, τι σάπια ντομάτα έχει.. . Και αυτόν πες τον βρωμιάρη.. Η άλλη τί σκατά παρουσιάζει?? Εντελώς βλήμα είναι?? Σιχαίνομαι!!! Παρακαλώ να το κοινοποιήσουμε στο κανάλι αυτό. ?

 3. Κι επιτέλους!!!! το σκόρδο δείχνει και το ποτήρι του νές καφέ, για το οποίο πληρώνεται… Έβαλαν και την Πατέρα να το “δείχνει”… Πιο χαρούμενη δεν θα μπορούσε να ήταν η αστρολόγα παρά τη στιγμή που έδειχνε με τα δαχτυλάκι της τη φίρμα ? ? ? Τί σάς έκαναν ρε κοπέλες?? Την προηγούμενη εβδομάδα, απλά ρουφούσε η πρωταγωνίστρια.. Σήμερα χάϊδευε το ποτήρι με το χεράκι της.. Και έδειχνε και το λογότυπο ? ? ? ? Πρέπει να τα ακούσατε χοντρά εκεί στο πρωινό ?? Κρίμα, λάθος άνθρωποι σε όλα!!!

 4. Πάρε πάρε, έχουμε και παρουσίαση φραπέ.. ? Μόνο που κάποιος – α, τούς
  το διεμήνησε (στη διαφημιστική) γιατί ενώ ήταν στον αέρα κάποιες πολλές ημέρες κα ενώ οι φίρμες έκαναν τις “ΚΙΝΕΖΕΣ” ξαφνικά χααχ ξεκίνησαν να διαφημίζουν το φραπέ (εμετικά βέβαια) από την μπλιαχ ? πρωταγωνίστρια μέχρι την ? αστρολόγα.. Βάλανε και τα ποτηράκια στο πρόγραμμα.. Χααααχ ?

 5. Εγώ ένα ξέρω ότι οι Σεφ με τις στολές τους,τα καπελάκια τους και με τα γαντάκια τους μαγειρεύουν στα εστιατόρια ακόμη και σε εκπομπές και εδώ στην Ελλάδα είναι ότι ναναι και πολύ βρωμιάρηδες!!!
  Νομίζουμε ότι τα εστιατόρια-ταβέρνες είναι καθαρές? όχι βέβαια από πίσω στην κουζίνα έχει πολύ βρωμιά και όσοι έχουμε δουλέψει ξέρουμε πως είναι να δουλεύεις μέσα στην βρωμιά και των εντόμων που κόβουν βόλτες….
  Αηδία έχουν καταντήσει και πρόστιμα γιατί δεν ρίχνουν??????

 6. Βρωμιά παντού και πιο πολύ στη διαφήμιση. Εκεί που βγάζουν χρήματα άχρηστοι.. ? Και πουσάρουν με τα λεφτά των πελατών κάτι πράματα τύπου σκόρδου μπλιαχ ? Σκόρδο ρουφα τον φραπέ σου. Μην ντρέπεσαι κοπέλα μου μεσόκοπη.

 7. Πολύ γιούυυυχου και συκαλάκι ουαου όταν χόρευε σελεμπρεαιτ και χολιντει και ξερό ψωμί. Σχολή ο Τρύφων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρπαγή Μαρκέλλας-Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ στους λογαριασμούς της Μούρθου

Επικίνδυνος ο ψευτογιατρός "Αφαίρεσε από ασθενή ένα πλευρό και τον άφησε ανάπηρο"